Partyflock
 

Click factory

gepubliceerd door , op
Na een fantastisch zomerseizoen met spetterende click edities aan het Bloemendaalse strand, komt de organisatie weer met een warme click Factory editie. Dit heerlijke feest vindt plaats op zaterdag 18 september aanstaande in de Sugar Factory te Amsterdam. Deze knusse en creatieve locatie tegenover de Melkweg staat garant voor veel gezelligheid. Het houseminnende danspubliek kan zijn borst natmaken voor house van grote kwaliteit. Niemand minder dan de volgende Dance helden staan achter de decks: Ille Bitch, Philip Young en Stefano Richetta.

Publiekslieveling Michael von L. aka Ille Bitch is niet meer weg te denken uit de dancescene. In 2002 begon hij met het verzamelen van vinyl en is een housejunkie sedertdien. Ille Bitch begon bescheiden in de underground van Haarlem, hostte zijn eigen avondjes en werd al snel een lokale held. Inmiddels is Ille Bitch een graag gehoorde dj geworden op de grotere gerenommeerde feesten in Nederland. Met zijn excentrieke en enthousiaste uitstraling weet deze jonge telg keer op keer grote zalen op z'n kop te zetten. Ille Bitch is nu ook een van de steeds terugkerende housebengels van click. Verwacht niks en verwacht alles van deze schijfrijder, want Ille Bitch draait alles wat mooi is, van minimal tot en met house, progressive, electro en zelfs techno.

Ook een raver eersteklas en een graag gehoorde gast op click is Philip Young. Good looking, maar vooral een heel goede dj en producer met een brede background. Philip Young had in 2005 en 2006 zijn eigen residentie in El Divino op Ibiza, en kreeg vervolgens meerdere residenties in binnen- en buitenland. Een energetische mix van house en techno, dat is wat Philip urenlang kan draaien. Diepe mixen met veel variatie, dat is wat zijn stijl kenmerkt. Inmiddels draait Philip Young op de grootste festivals van Nederland. Maar ook als producer is deze jongeling flink aan de weg aan het timmeren. Binnen korte tijd heeft hij al heel wat mooie producties op zijn naam staan, die gretig aftrek vinden bij zijn bekende collega-dj's. Philip op click? Dat wordt house en techno met diepgang.

De warming-up voor bovengenoemde houseboeven wordt verzorgd door click organisator en dj Stefano Richetta. Deze houseliefhebber van het eerste uur staat al jarenlang garant voor kwaliteitsmuziek. Zijn enthousiasme en individuele stijl maakt wat hem onderscheidt van de rest, waardoor hij sinds 1997 regelmatig in de beste clubs van Nederland draait. Stefano Richetta heeft altijd een sterke connectie met het publiek en dat is voelbaar op de dansvloer. Hij heeft een unieke soulvolle sound, een vlekkeloze mix van house, deephouse, acid en tech. De zaal staat binnen een mum van tijd vol als Stefano Richetta zijn houseklanken ten gehore brengt!

En zo is daar langzaam maar zeker het afscheid van de zomer en de komst van een sfeervol naseizoen, wat ingeluid wordt door dit supergezellige feest met gegarandeerd topmuziek. Kom genieten, trek je beste dansschoenen aan want het muurbloempje uithangen gaat je niet lukken op click Factory!