Partyflock
 

Studio 80 start het nieuwe clubseizoen
Dyed Soundorom, Dan Ghenacia, Nic Fanciulli en Edwin Oosterwal

gepubliceerd door , op
Studio 80 start het nieuwe clubseizoen
8 september 2010
Begin september start Studio 80 traditiegetrouw het nieuwe clubseizoen met twee bijzonder nachten. Vorige week had de club al een spetterende sneak preview met Dimitri en Simon Baker, maar dit weekend gaan dan toch echt alle remmen los. Op vrijdag 10 september komen Circoloco residents Dyed Soundorom en Dan Ghenacia rechtstreeks van Ibiza naar de Freak n' Chic Night in Studio 80. De dag erna, op zaterdag 10 september, doet Voidd er nog een schep bovenop tijdens de opening van het thema Wildlife Legends met de Engelse top-dj Nic Fanciulli. Wederom een weekend vol internationale sterren en local heroes in de 80, don't miss it.

Freak n' Chic Night // Dyed Soundorom // Vrijdag 10 september
Vrijdag 10 september komt Freak n' Chic voor het eerst naar Nederland met een eigen clubavond. Het Franse label maakt zijn debuut tijdens een nieuwe editie van de inmiddels welbekende Studio 80 Labelnights. Speciaal voor deze avond neemt eigenaar Dan Ghenacia zijn rising star Dyed Soundorom mee om er een onvervalste (Franse) housenacht van te maken. Dyed Soundorom gooit de laatste tijd hoge ogen in de nieuwe house scene en heeft op dit moment een overvolle agenda. Daarnaast is hij samen met Ghenacia sinds deze zomer resident van Circoloco - DC10 op Ibiza, waar Dyed afgelopen maandag nog zijn verjaardag vierde. Aanstaande vrijdag staan de twee Parijzenaars all night long in de grote zaal van Studio 80. De local heroes Makcim en Reiss maken het programma met optredens in de tweede zaal compleet.

Voidd //Nic Fanciulli // Zaterdag 11 september
Op zaterdag 11 september opent Voidd haar eigen clubseizoen met het thema Wildlife Legends. Voor de openingsnacht wordt de Engelse legend Nic Fanciulli ingevlogen om samen met Edwin Oosterwal, Presetone, Robert Powlson en Rijnbout de Studio 80 te rocken. Zoals je gewend bent van Voidd zullen ook dit keer weer alle registers worden opengetrokken om een dampende club achter te laten. Het complete programma voor het komende jaar wordt binnen enkele weken bekend gemaakt. Aangeraden wordt om je kaart in de voorverkoop te kopen om te voorkomen dat je in de rij staat.

Five Years Studio 80
Het nieuwe seizoen staat voor de deur en daarom kijken we nog één keer terug naar de zomer van 2010. In juli vierde Studio 80 namelijk het 5-jarig bestaan met (heel toepasselijk) vijf feesten in vijf dagen. Deze bijzondere week is vastgelegd in een super tof filmpje vol met beelden uit de club, interviews en verjaardagswensen. Vanaf vandaag staat de film online op het nieuwe Studio 80 Youtube-kanaal, waarop je jezelf kunt abonneren. Bekijk het filmpje Five Years Studio 80 (summer 2010) hieronder:

2 opmerkingen

wanneer wordt 3 oktober bevestigd?