Partyflock
 

Hey!
Birthday

gepubliceerd door , op
Hey!
20 augustus 2010
FeestHey! · Birthday
Datumzaterdag 18 september 2010
WinactieHey! actiegesloten
LocatieFactory 010
Wie: Jij
Wat: Een verjaardagsfeestje, de rest lees je verder op.
Waar: Factory 010
Wanneer: Zaterdag 18 september
Hoelaat: Je wordt voor 12en verwacht.
Einde: laat, en helaas je wordt niet thuis gebracht!

Ps; neem je dansschoenen mee!

De verjaardag van Michel de Hey is een traditie in Rotterdam. Voor velen is het één van de eerste clubbezoekjes na de zomer. Waar voor de zomer heel Nederland uitkijkt naar het festivalseizoen kijken de meesten aan het eind van de zomer stiekem toch wel weer uit naar het dansen in hete en stomende clubs. Hey! begint het club seizoen gelijk goed!

Dit jaar wordt er namelijk flink uitgepakt. Niet omdat Michel een jubileum o.i.d viert, simpelweg omdat Hey! er weer zin in heeft en verjaardagen altijd goed gevierd moeten worden. Gasten deze avond zijn het Duitse duo Kaiserdisco en Loco Dice. Te gast is Hey! in de Rotterdamse Factory 010.

Het Duitse duo Kaiserdisco heeft het laatste jaar zowat een abonnement op de beatport top 10. Hun producties worden door werkelijk elke techno/tech-house dj gedraaid en enorm gewaardeerd. Onder hun fans mogen ze onder andere Richie Hawtin, Adam Beyer, Booka Shade, Marco Carola en ook zeker Michel rekenen. Het tegenovergestelde van het nu nog redelijk onbekende Kaiserdisco is Loco Dice. De van oorsprong Amerikaan draait al jaren mee in de top van de techno scene en lijkt daar de komende tijd nog geen afstand van te gaan nemen. Loco Dice was dit jaar een vaak en vooral graag geziene gast bij de Cocoon avonden op Ibiza waar hij keer op keer de hele tent op zijn kop zette. En ook op alle grote techno gerelateerde festivals mocht hij niet ontbreken. De band tussen de jarige en Loco Dice gaat al jaren terug toen laatstgenoemde veel platen van Michel zijn labels in de DC10 op Ibiza draaide. Zijn optreden in de ‘HEY!' tent twee jaar geleden op Mysteryland was één groot succes en ook aan zijn intieme optreden in de Catwalk afgelopen januari heeft hij veel trouwe fans overgehouden. Michel is dan ook erg blij dat deze echte techno held een gaatje in zijn drukke schema heeft gevonden om op zijn verjaardag te komen spelen! Hier een kort filmpje van het optreden van Loco Dice in de HEY! tent op ML twee jaar geleden;


Naast de programmering is ook de locatie bijzonder te noemen. De Factory 010 is één van de mooiere en vooral bijzondere clubs in Rotterdam en misschien wel Nederland. De op de tiende verdieping van de Maassilo gelegen club past helemaal bij de rest van het gebouw; industrieel, rauw en stoer. Zo groot als de Maassilo is het echter bij lange na niet, zorg er dus voor dat je niet al te lang wacht met het bestellen van je kaarten. Afgelopen december stond Loco Dice ook al bij TimeWarp NL in de Factory 010, dat leverde wat mooie beelden op;


En oja, voor op de verjaardagskaarten; de jarige wordt 24.

2 opmerkingen

Loco Dice van oorsprong Amerikaan?? Weet niet hoor, volgens mij oorsprong Tunesië maar geboren en getogen in Dusseldorf....Weet het eigenlijk wel zeker.