Partyflock
 

Zirkus 8Bahn Festival
Laatste info

gepubliceerd door , op
Zirkus 8Bahn Festival
17 juni 2010
De weersvoorspelling is verrukkelijk, het park ligt er mooi bij en de voorverkoop loopt als een hogesnelheidstrein. Kortom, slechts enkele dagen en het Zirkus 8Bahn Festival is een feit. Middels dit laatste bericht update de organisatie jou met de belangrijkste informatie vooraf. Vervoer, laatste kaarten, afterparty, timetable en gewenste outfit. Het komt allemaal voorbij.

Voorverkoop / deurverkoop
Zirkus 8Bahn kent een beperkt aantal aan bezoekers. In tegenstelling tot de grotere festivals is het doel van Zirkus 8Bahn een festival neer te zetten met een grote programmering in een intieme beleving. Dat is zonder twijfel nu al gelukt. De voorverkoop dendert door. De kans is zeer zeker aanwezig dat de online voorverkoop met enkele dagen beëindigd wordt. Wanneer dit het geval is heb je nog een tweede kans bij de voorverkoopadressen. Surf naar www.zirkus8bahn.nl en vind deze voorverkoopadressen. Zijn de tickets daar ook uitverkocht? Dan heb je een allerlaatste kans op de dag zelf aan de deur. Voor € 27,50 mag je jezelf gelukkig prijzen, wederom wel slechts voor een select aantal. Wees er vroeg bij is de tip.

Afterparty
Een festival en een afterparty. Twee handen op één buik. Zirkus 8Bahn zet haar intieme festival doelstelling door in de beleving van de afterparty. Slechts 250 bezoekers kunnen genieten van een afterparty in de op steenworp afstand gelegen locatie Jacobiberg. Alleen op het festivalterrein kun je een kaartje aanschaffen. Line up blijft geheim! Let op de rondfietsende beer en de pikante vrouw in de kooi.
Hoe kom ik er?

Zirkus 8Bahn is gelegen in het sprookjesachtige Park Presikhaaf. Ook het bereiken van die locatie is een sprookje. Stap uit de trein op Station Arnhem Presikhaaf en je bent een minuut verwijderd van het festival. Pak de fiets, neem de bus. Kom je met de auto? Volg de borden P Zirkus 8Bahn. Parkeren is helemaal gratis. Kortom, bereikbaarheid is perfect.

[Wat trek ik aan?
Zaterdag 4 september wordt een heerlijke dag. Volgens onze vrienden van het KNMI krijgt Zirkus 8Bahn Festival een 8. Zon, 21+ graden en 0mm neerslag. Advies is wel om alsnog een kledingstuk mee te nemen naast je zwembroek / bikini, want 's avonds kan het afkoelen. Uiteraard kan je dit allemaal kwijt in je kluisje!

Regels
Elk evenement kent haar regels. Ook Zirkus 8Bahn kan daar niet omheen. Ondanks het feit dat het een dolle boel mag worden, zijn bepaalde zaken niet toegestaan. Denk daarbij aan geen eigen eten/drinken, geen glaswerk, geen wapens en geen harddrugs.

Ik wil de sfeer proeven
Voor een ieder: een hele reeks muzikale en visuele links om je eigen preparty te organiseren!
Luke Slater sets
Benny Rodrigues sets
Ryan Davis sets
San Proper sets
Disctwins sets





Tot slot, op het festival ontvang je je timetable. Per ommegaande zal deze ook online in te lezen zijn!

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 93422, 15820}
Nu zittend op het terrein en het zonnetje over de weide....aiaiai!
en dan te bedenken dat het alleen maar beter gaat worden :D
laatste aanpassing
Artiest Mykaz
Wordt vast en zeker dolle pret!