Partyflock
 

Zaterdag 11 september Armada Night in Westerunie Amsterdam

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 11 september vindt er weer een nieuwe editie van Armada Night in de Amsterdamse WesterUnie plaats! Dance liefhebbers zijn uitgenodigd om dj's Tenishia, Ørjan Nilsen, dj RAM en ElSandro te komen aanschouwen.

Het Maltese dj en producer duo Tenishia mogen dan hun Armada Night debuut maken, dat betekent niet dat Joven Grech en Cyprian Cassar niet weten hoe je een feestje moet bouwen. Deze jongens ontvingen de Malta Music Award voor ‘Best Dance Track', startten hun eigen productie school, werken samen met artiesten als Roger Shah, Kirsty Hawkshaw en Jan Johnston en reizen de hele wereld over om hun warme, progressive trance sound the verspreiden. Momenteel maken ze grote indruk met hun ‘Stranger To Myself' single en remixen voor Markus Schulz en Ørjan Nilsen.

De Noorse dj/Producer Ørjan Nilsen is geen onbekende voor het Armada publiek. Tijdens de eerste editie van 2010 draaide hij een bijzonder goede, diverse set, waarin vooral zijn nieuwe track ‘So Long Radio' indruk wist te maken en inmiddels in de CD map van bijna iedere A-lijst dj te vinden is. Ørjan, die verantwoordelijk was voor dé zomerplaat van 2008,'La Guitarra', had dit jaar al drie Armind releases, met zijn ‘Lovers Lane' net gereleased. Meer genot voor de oren, van dikke gitaar-lijnen tot feel-good house, staat klaar en zal zeker terug te horen zijn in zijn set tijdens Armada Night.

Bijna tien jaar werkte dj RAM samen met de Nederlandse dj en producer Bas Abels. Onder het Bas & Ram alias en met hun donkere tech-trance stijl stalen ze de harten van vele clubbers. In 2009 besloten de mannen echter beiden hun eigen weg te gaan en keerde RAM terug als solo artiest. Een goede beslissing. Hij produceerde hét trance anthem van 2009, ‘Ramsterdam', grijsgedraaid door Armin van Buuren en door miljoenen op gedanst – inclusief het prinselijke paar Willem-Alexander en Máxima. Met dat beeld nog scherp in het geheugen is het geen verrassing dat RAM er sterk naar uitkijkt om weer in ‘zijn' stad te draaien en de opvolger van deze monstertrack op het Armada publiek te testen.

Deze namen worden bijgestaan door ElSandro. Als Armada Night resident voelt hij zich meer dan thuis in de WesterUnie, waar hij het publiek met een mix van progressive, house en trance in vervoering zal brengen.

Koop dus nu je ticket voor deze veelbelovende Armada Night! Tickets a 15 euro (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar op www.aldaevents.nl .

5 opmerkingen

 
Gaat een lekker feestje worden (Y)
Ziet er goed uit met Orjan Nilsen en RAM !!

Kom zekerssssss ;-)
Dit gaat voor mij een onvergetelijke B-day night worden...

Met een grote groep eerst heel Ondeugend eten...haha..

en met z'n allen daarna;

heerlijk zweven op Tenishia..

&

lekker RAMmelen... Yihaaaaaaa!
dit word top met Ram!!!! :bounce: