Partyflock
 

Subculture op Lief Festival en after in Poema

gepubliceerd door , op
Men is het inmiddels van ze gewend: ze komen niet vaak, maar als ze komen, dan komen ze hard! Zaterdag 4 september wordt een belevenis. Eerst vier je de vijfde verjaardag van Lief op recreatiegebied Strijkviertel om daarna ook nog eens de Poema RAW ondersteboven te keren! Subculture brengt line-ups die zelfs het hart van de meest doorgezomerde topsporter (zie ook: sleutels, enveloppen, natte vingers en afdronk) sneller doet kloppen. Hiermee claimen xe wederom de overwinning aan het einde van het festivalseizoen en vieren het kampioenschap met jullie; de geliefde technodieren!

Een winnend team kent internationale grootheden en lokale helden. De mannen die er zijn en zij die zich naar het punt van roem toewerken. Op die manier kijkt de organisatie naar de invulling van hun line-ups. Ook deze keer. Voor de line-up van Lief festival én de aansluitende after in de Poema RAW willen ze je verzoeken om een ruimte op te zoeken waar ongecoördineerde bewegingen mogelijk zijn. Koprollen en vreugdesprongen maakt men niet elke dag!

Line-up Lief
We vangen deze nu al epische dag aan met Lief festival en wel met de volgende line-up:.
André Galluzzi, Gaiser (live), Troy Pierce, Butch, Marcus Meinhardt, Marco Resmann, Pinxt en Sander de B & Martijn de Blaey!

André Galluzzi, Marcus Meinhardt, Marco Resmann en Pinxt, daarover valt te lezen op de site in voorgaande edities van Subculture, met evenveel respect en waardering als de namen die nieuw voor ons zijn en hieronder worden uitgelicht.

Gaiser (live)
Gaiser is geboren, getogen en gevormd in Detroit. Als artiest heeft zij zich vooral laten beïnvloeden door de Plus8 events in de jaren '90 (georganiseerd door Richie Hawtin en John Acquaviva). Het lijkt dan ook niet meer dan logisch dat hij zijn platen dropt en sets vormt volgens de revolutionaire kaders die zijn gecreëerd door Minus. Sinds 2005 is hij vast onderdeel van het laatstgenoemde label al brengt hij ook creaties voort bij Resposal Red, het sublabel van Resopal Schallware, dat ooit werd bedacht door Frank Elting. Jon woont tegenwoordig in Berlijn, als lijkt er weinig verandert sinds zijn jonge jaren. In zijn slaapkamer staat enkel een bed dat omgeven is door apparatuur, platen en het benodigde voedsel om in leven te blijven. Zijn sets zijn een vertaling van wat het publiek voelt, groots en melodramatisch, klein en intiem, het kan allemaal, het is aan jullie! Check die sets: Audiobeats.net

Troy Pierce
Troy is geboren in de maïsvelden van Indyana en volwassen geworden in het midwesten van Amerika waar namen als Richie Hawtin, Jeff Mills, Derrick Carter, D-Wynn aan de orde van de dag waren. Na een verhuizing en een 10 jaar durend gevecht in New york waar hij één van de voorvaderen was van de minimal (tegen de ik-wil-heel-graag-gezien-en-gehoord-worden tekhouse) was er eigenlijk maar één logische stap voor Troy: op naar Berlijn! Ook hij sloot zich aan bij de Minus crew en vanaf dat moment heeft deze zachtaardige persoonlijkheid vele krakers en dikke sets op zijn naam staan. Zijn stijl is sexy en ritmisch.stilstaan is onmogelijk! Check die sets: Audiobeats.net

Butch
Ooit werd hij geboren als Bülent Gürler, een man van Turkse makelaardij die zijn baardharen en bijnaam ‘Butch' in de graffiti scène verdiende. Dat laatste zorgde ervoor dat zijn dj-skills op tot het bizarre af op techniek drijven met als enig doel om de heldenstatus te bereiken! Niet voor niets heeft hij samen gewerkt met namen als Oxia en Popof, gaaaaaan! Check die sets: Audiobeats.net

Sander de B & Martijn de Blaey
Jawel, jawel, jawel! Beide eigenaren van Subculture zullen dit jaar op Lief te bewonderen zijn! Na Pinxt, die zijn sporen in het Utrechtse ruimschoots heeft verdiend en te horen is op de after, treedt nu ook Sander de B aan. En hij neemt niemand minder mee dan Martijn de Blaey! Na tijden van vriendschap en een oefensessie in Studio 88 zal dit duo haar talent ten gehore brengen. Niemand weet onder welk hokje beiden zullen schuilen, maar dat het goed zal zijn, daar kun je van op aan!

After en line-up Club Poema RAW
Na al de goede gevoelens van Lief festival kun je nog even lekker outhousen en genieten van de after in Club Poema RAW. Een absolute must see! Vanaf 23:00 uur gaan de hekken dicht en zal dit festivalseizoen voor eens en voor altijd worden afgesloten! De kampioensschaal zal boven ons en dat van jullie hoofd uitreiken en dat doen we met: André Galluzzi, Marcus Meinhardt, Marco Resmann, Pinxt en Bas Struik.

Zoals blijkt voegt Bas Struik zich toe aan de gelederen, naast alle infanterie van internationaal formaat. Voor wat betreft dat laatse: Je hoeft niet naar Berlijn, Berlijn komt naar jou!

Bas Struik
Deze jonge, vieze vent, begon ooit op illegale raves als Diep Gezonken (Millieeee!) welke een springplank vormde richting grote clubs in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Nijmegen. André Galluzzi is één van de mannen die zijn plaatjes ten gehore brengt en naast dergelijke ontwikkelingen heeft hij nummers gedropt op Team Records. Absoluut talent!

After
Ook dit jaar gaan ze ervoor om de after van vorig jaar te overtreffen. Dit zal een hele klus worden en daarbij hebben ze jullie hulp nodig! Dus haal die mouw over je voorhoofd heen en kom naar Club Poema RAW, want dat zal de plek zijn waar het kaf van het koren zal worden geschieden. Wees niet een passant of verhalen vertellen, wees erbij!

Komt dat zien en praktische informatie
Zowel Lief als de Subculture after in Club Poema RAW garanderen je een dag vol belevenissen waar je nog menige stilte zult veroorzaken. Dus klik naar naar Paylogic en bestel die kaarten!

8 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
ZIN!!!
 
mmm zelfs een kleine shout out richting mij..dat is LIEF!

dan besluit ik toch maar zaterdagavond terug te komen van mn interral om met volle baard ouderwets de poema op zn kop te zetten.

Zin!
laatste aanpassing
jongens, dit is wel heel slecht hoor..

als ik op Butch klik kom ik op een hardcore dj uit!
 
Lekker lief, lekker los :)