Partyflock
 

Click on the Beach Closing

gepubliceerd door , op
Click
23 augustus 2010
FeestClick · on the beach closing party
Datumzondag 5 september 2010
WinactieClick actiegesloten
LocatieWoodstock 69 Site
Bereid je voor op een magisch strandfeest... onder de palmen, in het zand, zon...zee... Click on The Beach sluit de zomerfeesten af met een fantastische Click Closing. Deze bruisende dansgelegenheid vindt plaats op zondag 5 september, op het tot de verbeelding sprekende Woodstock 69, Bloemendaal aan Zee. Een partysprookje komt daar tot leven... Maar liefst vijf toppers zullen de nazomerse revue passeren: Dominik Eulberg 🇩🇪, Remy, Secret Cinema, Wouter de Moor en Stefano Richetta.

Clickbijzondere aandacht gaat dit keer uit naar rijsende dj & producer ster Dominik Eulberg uit Duitsland. Zijn technoproducties en zijn mixen worden geinspireerd door geluiden van de natuur, aangezien Dominik ornitholoog is en hij dit integreert met zijn stijl. Hij heeft als nieuwkomer de "Preis der deutschen Schallplattenkritik” voor zijn tweede album "Heimische Gefilde" in ontvangst genomen. Minimal of maximal, Dominik Eulberg's muziek is vitaal, excentriek en energiek. Een geweldige basedrum in combinatie met buitengewone klanken: dat wordt een bijzondere hekkensluiter van de avond!

Een Click-belhamel en resident van alle Click-feesten is dj / producer Remy uit Den Haag. Deze kanjah wordt beschouwd als een van de grondleggers van de technosound in Nederland. Remy schuimt alle grote festivals en gerenommeerde clubs af over de hele wereld. Zijn superstrakke mixen zijn haast vanzelfsprekend. Zijn techy platen zijn diep, intens, sexy en gaan als een denderende trein. Dansen op muziek van Remy is dansen met een warm gevoel in je buik en kippenvel op je armen, wat hij zelf ook heeft als de crowd helemaal euforisch losgaat....

Ook Secret Cinema is een graag geziene gast op de Click-feesten. Op Click Closing Event verwelkomen we hem wederom, deze Rotterdamse rot in het vak. Als producer heeft hij een lijst aan technoclassics op zijn naam staan die tot op de dag van vandaag door grootheden achter de decks gedraaid worden. Maar hij zit niet stil, want met zowel zijn eigen producties en remixen als met zijn verfijnde technosmaak van nu, weet Secret Cinema keer op keer een daverende set neer te zetten waarbij het publiek keihard schreeuwt om meer. Vette tech maar ook melodie, laat je verrassen.

De opening van deze mooie dag wordt verzorgd door dj en Click founder Stefano Richetta. Stefano is al sinds 1997 erg actief in de Dance met organiseren en draaien. Hij weet wat kwaliteit is en dat is hoorbaar in de complete line-up. Hij zal opwarmen met een heerlijke mix van deephouse en tech-house. Zeker weten dat het zonnetje door de wolken breekt, als Stefano de klanken richting zee laat galmen.

Zijn opvolger is Wouter de Moor, vaste Click-belhamel en housetalent eersteklas. Deze held is vooral bekend in Amsterdam en omgeving en rockt altijd de pan uit. Als dj & producer (En de releases blijven maar komen) is hij ook niet meer weg te denken van de grote festivals en clubs in het buitenland. Click verwelkomt resident Wouter wederom met open armen.

Click sluit het zomerseizoen waardig af met top artiesten, kwaliteitsmuziek, een oergezellige sfeer en complete magie, dat alles in een betoverende omgeving aan de Bloemendaalse kust. Iedereen met passie voor muziek en zin in een gezellig kwaliteitsfeestje is welkom op de laatste strandeditie van Click.

4 opmerkingen

Met Remy gaat het los.. altijd!
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
wat was die tent op dancevally bruut !! :)
Altijd gezellig! :-)