Partyflock
 

Nieuw begin in Westerunie

gepubliceerd door , op
Gem sessions
6 juli 2010
FeestGem sessions · Summer sessions grande final
Datumvrijdag 3 september 2010
LocatieWesterUnie Site
Nu bijna alle (buiten)feestjes van Gem Summer Sessions achter de rug zijn en september weer voor de deur staat, gaat Gem Sessions over op het ‘diep-in-de-nachtwerk'. Gedurende de zomermaanden wekte dit in- en outdoor feest met fijne sets van verschillende DJ's veel muzikale energie op, op het Westergasterrein. Om deze succesvolle zomeredities af te sluiten, organiseert Gem Sessions haar Grande Finale op vrijdag 3 september vanaf 23.00 uur. Het Westergasterras en de WesterLiefde worden voor deze speciale avond ingeruild voor de rauwe en industriële looks van de WesterUnie. Egbert, bekend van optredens tijdens o.a. Extrema en Loveland, zorgt met zijn spraakmakende live set voor een afsluiting in stijl. Ook Ramon Tapia, de internationale doorbraak van 2010, showt zijn draaikunsten. Daarnaast draait DJ Kabale und Liebe zijn minimale techno waarop menig man en vrouw maximaal uit hun dak kunnen gaan. Ten slotte showt Secret Cinema, de Mondiale top van de techno, zijn energieke set. Deze finish party is tevens een nieuw begin voor de clubavond van ‘Gem Sessions'. Na drie jaar verhuist dit bijna altijd uitverkochte feest, dat garant staat voor de betere house en techno, van de ‘Sugar Factory' naar ‘de WesterUnie' in Amsterdam.

Over Gem Sessions, Records & Bookings
Gem is een alles-in-één concept met feestjes, releases en artiesten. Het begon allemaal met de eerste Gem Sessions in Utrecht in 2004, een idee van Secret Cinema (artiesten pseudoniem van Jeroen Verheij). Na een serie van feestjes in één jaar werd het concept even in de ijskast gezet om in 2009 de Gem Sessions opnieuw te organiseren. Het originele concept is inmiddels uitgebreid tot een platform voor elektronische muziek. Anno nú staat Gem niet alleen meer voor evenementen, maar voor een groep artiesten die samen optreden en hun muziek uitbrengen onder één label. Gem Bookings is verantwoordelijk voor alle boekingen, waarvan veel in het buitenland. Gem Sessions is nu eigenlijk een showcase voor het geluid van Gem Records dat de wereld over kaatst. In de zomer staan een aantal strand en clubsessies gepland. Het programma is te vinden op de website.

Entree: presale € 12,- Kaarten zijn te verkrijgen via www.gemsessions.nl/

2 opmerkingen

O, wat baal ik ervan dat ik dan een personeelsfeestje heb... Gelukkig heb ik leuke collega's, alleen nog even een Bob vinden...
 
Heel vet! Ramon Tapia altijd al willen horen/zien en nu 2x in de maand September! 8)