Partyflock
 

Errorkrew viert thuis vakantie

gepubliceerd door , op
Miami, Ibiza, Griekenland of Lowlands zijn natuurlijk stuk voor stuk heerlijke vakantiebestemmingen maar Errorkrew blijft iets dichter bij huis en gaat zaterdag 21 augustus op vakantie in de Sugar Factory. Gelukkig gaat de organisatie niet alleen en neemt de volgende vakantiegangers mee: Philogresz (live!), Kwik, Kevin Arnemann en Peter Van Hoesen.

Wat Errorkrew betreft kan België naast diamanten en Vlaamse friet nu ook Peter Van Hoesen toevoegen aan de lijst met beste exportproducten van het land. Met zijn debuutalbum ‘Entropic City' en zijn onlangs uitgebrachte single ‘Irrational X' gooit hij internationaal hoge ogen en zijn releases doen denken aan de sound van mannen als Dettmann, Nodge en Klock. Van Hoesen is inmiddels verhuisd naar Berlijn, om zich daar nog beter te kunnen focussen op het maken van techno, onlangs nog heeft hij zijn remix van ‘When 2D Meets 3D' uitgebracht op het label Clr van Chris Liebing.

Een van de betere Rotterdamse exportproducten is Philogresz. Deze man is een behoorlijk druk baasje: behalve dj en producer is hij ook eigenaar van maar liefst twee labels, Phil en Team. Hij heeft tot nu toe gereleased op labels als Ware/Kompakt, Team en Sound Architecture en onlangs is er een plaat uitgekomen op zijn eigen label Phil. Ook op het label Treibstoff zal hij binnenkort een release uitbrengen.

Amsterdams jongste talent Kevin Arnemann komt ook langs de 21e want zijn geluid past ontzettend goed bij Errorkrew bleek laatst tijdens de Errorkrew radioshow. Kevin bewijst zichzelf keer op keer: zijn sets op Rockit en Twstd Koninginnedag zijn legendarisch te noemen. Want vergis je niet, als Arnemann achter de decks staat zit er maar een ding op: je helemaal overgeven aan het moment en gaan.

Enfin, muzikaal gezien gaat het helemaal goed komen aanstaande zaterdag maar ook het vakantiegevoel mag niet ontbreken. VJ Deddiekoel staat paraat om de avond visueel helemaal af te maken. Denk palmbomen, hangmatten, zwembadjes, slippers, zand en natuurlijk de beste techno; Errorkrew haalt de vakantiesferen bij je naar boven zaterdag aanstaande.

Hieronder volgt vast de timetable en voor overige informatie en voorverkoop (11 euro) ga je naar www.errorkrew.nl

Zaterdag 21 augustus ‘Errorkrew op vakantie'
Sugar Factory 00.00 – 05.00

00:00 Kwik
01:00 Philogresz (live)
02:00 Peter Van Hoesen
03:30 Kevin Arnemann


Promo film: