Partyflock
 

The art of Marco V

gepubliceerd door , op
The Art Of
10 augustus 2010
FeestThe Art Of · Marco V
Datumvrijdag 3 september 2010
LocatieKersouwe Site
Marco V, een van de meest inventieve, creatieve en allround elektronische producers van vandaag, heeft T.A.O. (The Art Of) tot leven gebracht! T.A.O. is een nieuw multimediaal concept dat dient als muzikale en creatieve uitlaatklep, welke de welbekende “V Sound” zal verbreden naar techno, trance, tech-house & progressive genres.

Om de kick off van T.A.O. te vieren, staat een geweldig evenement in de geboortestad van Marco, Heeswijk-Dinther, gepland op vrijdag 3 september 2010 op een wel heel indrukwekkende outdoor locatie, “De Kersouwe”, een prachtig historisch openlucht theater waardoor deze speciale avond nog magischer zal worden!

De "T.A.O. Sound” zal de grond flink laten schudden en de temperatuur laten stijgen op dit debuut evenement met een van 's werelds beste dj's: Marco V, die bekend staat om zijn geweldige mixwerk en uplifting dj-sets.

Uiteraard is iedereen uitgenodigd om langs te komen en te genieten van een exclusieve extra lange DJ set vol met Marco's nieuwste floorbombs en old-time favorite party tracks welke zullen worden ondersteund met een indrukwekkende licht en-video show!

Voor een artiest als Marco V, die sinds het begin van zijn muzikale carrière voortdurend zijn stijl heeft gefine-tuned en aangepast, is het geen verrassing dat een nieuw uniek concept wordt toegevoegd aan de lijst met succesvolle voorgangers. T.A.O. is een uniek nieuw platform voor Marco dat bestaat uit zoveel meer dan alleen dan alleen een nieuw platenlabel. T.A.O. is een concept met als belangrijkste doel om Marco nog persoonlijker te verbinden aan zijn fans. Dit wordt gerealiseerd door middel van verschillende uitingen zoals een online platform dat de T.A.O. look & feel zal vertegenwoordigen, voorzien van alle nieuwste content en de mogelijkheden om in contact te blijven met Marco V.

Een gloednieuw platenlabel, T.A.O. Recordings, met een nu al een aantal noemenswaardige releases in de planning, waaronder Marco's laatste floorfiller "Reaver". T.A.O. Recordings zal “cutting edge productions” en nieuwe unieke mix compilaties door Marco zelf voortbrengen. En deze eerste editie van “T.A.O Events”, zal dienen als showcase om het concept een lift te geven naar een internationaal niveau!

Na jaren vol DJ gigs in zoveel verschillende landen tijdens zoveel verschillende evenementen, werd het weer tijd voor een nieuw eigen event zonder beperkingen, “V-style”! Voorgaande concepten zoals “In Charge” bewezen al groot favoriet te zijn onder vele clubbers! Geen verrassing dus dat T.A.O. sowieso “ahead of its game” zal zijn!

11 opmerkingen

Artiest Adri
In 2008 ook geweest, toen nog een "In Charge" feest en het was fantastisch :respect:. Ook dit jaar dus weer een reis vanuit Groningen naar Kersouwe :-)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Ik vind zijn sets op slam fm altijd wel vet om te horen
Mooiste feest vh jaar.
Ik ben er in 2005 (of 2006) geweest en ik vond het HE-LE-MAAL te gek!! Zeker de reis vanuit Leeuwarden waard. Volgens mij heb ik alleen dit jaar een personeelsfeest, dus ik vrees dat ik over moet slaan... :( Maar het is ECHT een aanrader!!
Een van de DE feestjes van het jaar. Ambiance WOW :)
Tickets al enkele maandjes in the pocket :D
Artiest Fer D
In 2005 ook geweest, vond het het feest van het jaar!!!
laatste aanpassing