Partyflock
 

Rekord3r viert voor de laatste keer feest op het strand

gepubliceerd door , op
Rekord3r
26 juli 2010
FeestRekord3r · Dagje strand!
Datumzondag 15 augustus 2010
LocatieWhoosah Beachclub
Op zondag 15 augustus zal Rekord3r haar tweede en tevens laatste strandfeest van het seizoen organiseren bij de Whoosah Beachclub in Scheveningen. De insteek: een heerlijk dagje strand, waar niets moet, alles mag en vooral goede muziek!Vanaf de middag tot ruim in de nacht worden de draaitafels bemand door Wouter de Moor, Juan Sanchez, Loops 'live', Jeff Moore, Jamie Lie A Kwie en Mirella Kroes. Aangezien je bij een strandfeest gewoon aan moet kunnen waaien is ook deze keer Rekord3r weer gratis toegankelijk!

Ook dit jaar is Rekord3r in de zomermaanden weer te vinden op het Scheveningen strand bij de leukste strandtent aldaar: de Whoosah Beachclub. Reeds vier seizoenen is het feest hier te vinden en wordt gekenmerkt door het altijd enthousiaste publiek. Met de ongedwongen opzet van het event, is de sfeer vaak nog uitbundiger dan de indoor feesten. Rekord3r probeert ook het romantische idee van een strandfeest te koesteren: door de gratis entree hoeft men niet achter hekken feest te vieren en kun je lekker ravotten in het zand.

Rekord3r sluit met de strandeditie het zomerseizoen voor 2010 alweer af. De eerste strandeditie stond totaal in het teken van de WK finale waarna het verloren duel alsnog het feest totaal los barstte. Ook heeft Rekord3r voor het eerst van zich laten horen in het buitenland en was het te vinden in de legendarische Cocoon Club in Frankfurt van vlaggendrager Sven Väth 🇩🇪.

Op 15 augustus aanstaande dus voor de laatste keer zon, zee strand en..muziek! Tip: neem alle (opblaasbare) attributen die je kunt vinden mee! En heb je nog een van de zeldzame Rekord3r kettingen (zo'n goude ketting met een casettebandje er aan), doe hem om, laat deze aan de organisatie zien en ontvang een gratis drankje! Laat zien dat je bij Rekord3r hoort!

Bereikbaarheid
De Whoosah Beachclub is naast bereikbaarheid met de auto ook prima te doen met het openbaar vervoer. Het is bereikbaar vanaf het Centraal Station en Hollands Spoor met bussen (bus 22) en trams (lijn 5 en lijn 9).

5 opmerkingen

ik zeg haak in! :)