Partyflock
 

House meets Hardcore in de Maassilo

gepubliceerd door , op
In de donkere catacomben van de Maassilo in Rotterdam komen op 23 oktober, op 1 spectaculair Dance event, top DJ's uit de House en Hardcore scene samen. Twee culturen die mixen, waar het gaat om de muziek en de sfeer, gestuurd door de heerlijke maar verschillende harde beats van beide werelden.

Dit unieke en nieuwe concept van I&B Events zal in samenwerking met Inclusivo Events op eigenzinnige wijze vorm gegeven worden, waardoor Rotterdam een nieuw terugkerend evenement rijker is. Er wordt inmiddels al veel gesproken over dit nieuwe evenement. Voorstanders vinden het goed bij elkaar passen omdat zij de House muziek en de Hardcore zien als “broer en zus”. Hierbij is de Hardcore een hardere versie van de House beats in een meer “underground-achtige”omgeving. Ideaal om op een avond en nacht wat variatie te hebben en afwisselend tijd door te kunnen brengen in beide area's. Maar zo zijn er ook de tegenstanders, die twijfelen of beide stijlen en culturen wel te mixen zijn. Is de Hardcore niet te hard voor de House liefhebbers…gaat het niet overheersen en mixt het publiek wel? Maar ondanks de vragen overheerst bij beide groepen de nieuwsgierigheid die de mensen samen zal brengen! Beide organisaties zijn zich van deze discussies bewust en juist deze positieve spanning tussen de twee stijlen zal gaan zorgen voor een hele bijzondere nacht.

Een mix van top performers zoals we deze zelden gezien hebben gaat, verdeeld over een House en Hardcore area, hun publiek entertainen ondersteunt door wervelende licht & lasershows en meer… Neophyte, Panic, Billy the Klit ft. MC Smilez, The Darkraver, Miss Monica, Gizmo, Jean, maar zeker ook Distortion, het Rotterdam Terror Corps, Mad Boyzz, Paul Elstak en many more hebben er zin in en gaan knallen! De The Syntax MC en Marboo zullen met hun vocale kunsten het publiek nog meer opzwepen. Voor- en tegenstanders zullen snel 1 worden onder de dreunende salvo's die deze top artiesten zullen loslaten op hun publiek. Ook de artiesten zijn zich bewust van dit nieuwe en unieke concept en zullen tot op de bodem gaan van hun kunnen om de verschillende culturen te verenigen in 1 grote, spectaculaire en muzikale veldslag, waar het publiek alleen maar als winnaar uit kan komen!

De voorverkoop is gestart en de organisaties raden je aan niet al te lang te wachten! De prijs voor dit unieke evenement is € 25,- in de voorverkoop en € 32,50 aan de deur. Vanwege de première voegen de organisaties dus nog een extra kaart toe de early-bird voor maar € 20,-. Zei raden je dan ook aan om beide organisaties te volgen. Tevens zijn er op Facebook en hyves al speciale pages voor dit evenement en komt er de komende weken een “House meets Hardcore” website met links en speciale winacties. Zelden is er een dergelijke opzet gezien en de echte partypeople kunnen op deze première en de komende edities zeker weer ouderwets uit hun dak gaan in de heerlijke sfeer van de Maassilo te Rotterdam!

15 opmerkingen

Zei raden je dan ook aan

Wat zei je? :p
 
Maassilo :D

Dit gaat wel goed komen deze avond (h)
 
Leuk Concept(y)
kaartje al tijdje in de pocket (Y)
via early bird schilt weer wat geld ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
Heerlijke locatie, line-up vind ik alleen aan de magere kant :(

daarom kies ik die dag voor Unexist's album release party :)
jammer zitten we in eindhoven beursgebouw.terug naar de jaren 90 :-)
 
Uitspraak van actief op vrijdag 30 juli 2010 om 14:41:
Leuk Concept

heel leuk zelfs. Zeker een optie!
 
Enorm slechte line up zeg.

Hardcore gaat nog, maar waar zijn de grote namen van de house voor dat geld?
Zelfs early bird is te duur hiervoor.

Kunnen we de house niet weglaten ?
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
mooi iniatief !!!!!

kom effe kijke ja
 
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 30 juli 2010 om 16:03:
Hardcore gaat nog, maar waar zijn de grote namen van de house voor dat geld?
Zelfs early bird is te duur hiervoor.

Het is niet alleen een house event en ook niet alleen een hardcore event .. dit concept brengt beide stylen samen in 1 prachtige locatie en verdeelt over 2 area´s.
Echt grote namen uit de house ? Als je het over de tegenwoordige club hebt denk ik dat je de namen als Billy the Klit en Jean gemist hebt in het promo verhaal .. de house area zal een mix worden zoals aangegeven van club, eclectic, old-school en house om perfect aan te sluiten op de Hardcore area.

Aangezien de beide organisaties volgend jaar weer edities willen gaan neerzetten zullen de meeste namen dus wel passeren in beide scene´s omdat we continue vernieuwing zullen aanbrengen.

Het gaat dus een groot event worden met voor ieder wat wils .. the choice is up to you ;)
laatste aanpassing
Hardcore is toch house?

Zoiets als, alle meeuwen zijn vogels, maar niet alle vogels meeuwen - alle hardcore is house, maar niet alle house is hardcore?
Panic met een early setje aub :kwijl:
 
Belachelijk.
laatste aanpassing