Partyflock
 

De nieuwe thuishaven van clubconcept Deepheat

gepubliceerd door , op
Tweemaandelijks is Nachttheater Sugar Factory de nieuwe thuishaven van clubconcept Deepheat! Te beginnen op vrijdag 23 juli. Van middernacht tot vijf uur 's ochtends zijn het ROOG, Greg van Bueren, Timothy Watt en de Duitse dj/producer Tapesh die met diepe, techy, soulful house het komende Deepheat tijdperk inluiden.

Na drie jaar vol stomende Deepheat edities in NL was het feest toe aan nieuwe impulsen. Initiator Greg van Bueren gaat daarom nu samen met broer (en Hardsoul wederhelft) ROOG de avond dragen. ROOG is Deepheat fan van het eerste uur en krijgt hier de ruimte om te experimenteren zo veel hij wil. Met behoud van kwaliteit en zonder de intieme huiskamersfeer te willen verliezen, wordt door de locatieverandering ruimte aan meer Deepheat liefhebbers geboden. Sugar Factory, ook wel de grootste kleine club van Amsterdam genoemd, is daarom de perfecte match met 'Deepheat 2.0'.

Resident dj's ROOG en Greg van Bueren gaan tijdens de Deepheat clubavonden zonder concessies te werk: van soul tot tech maar altijd puur en diep. For the love of house! Dat doen ze niet alleen. Enkele muzikale vrienden die de afgelopen jaren reeds aantraden tijdens Deepheat zijn bijvoorbeeld Benny Rodrigues, Leroy Styles, Baggi Begovic, Born to Funk en Jeroenski. Ook internationale toppers zoals Simon Dunmore (Defected), Boddhi Satva, Sergio Flores, Marques, Fudge, Jojo Flores, Studio Appartement, Hideo Kobayashi en vele anderen gaven met liefde acte de présence.

Vrijdag 23 juli hebben ROOG en Greg oude Deepheat bekende Timothy Watt uitgenodigd en ook dj/producer Tapesh uit Düsseldorf, die een underground house set gaat verzorgen. Met releases op o.a. Defected, CR2 en Rebirth is hij een gerespecteerde producer en ook als dj is hij absoluut de moeite waard. Zo draaide Tapesh zaterdag 3 juli CocoonClub (Frankfurt) en dat klonk zo:



Kaarten voor Deepheat 23 juli kosten 9 euro in de voorverkoop via www.sugarfactory.nl en 10 euro aan de deur. Het laatste nieuws volg je via: twitter.com/deepheatmusic.