Partyflock
 

Weekend Warriors episode 4

gepubliceerd door , op
Weekend Warriors
14 juni 2010
FeestWeekend Warriors · Episode 4
Datumvrijdag 16 juli 2010
LocatieStudio 80 Site
Terwijl veel organisaties een zogenaamde zomerstop inlassen gaat Weekend Warriors onverminderd door, het lekkere weer gaat namelijk perfect samen met lekkere feestjes!

Op vrijdag 16 juli vormt Studio 80 wederom het toneel voor dit onvervalste houseconcept, dat deze editie twee speciale internationale artiesten te gast heeft. Te beginnen bij de uit Detroit afkomstige Mike Huckaby. Deze Amerikaanse grootheid stond aan de wieg van de legendarische platenzaak Record Time, waar hij begin jaren '80 artiesten als Juan Atkins en Derrick May van de beste platen wist te voorzien. Dertig jaar en een ware encyclopedie aan muziek kennis later staat Mike te boek als hoogwaardige dj, sublieme producer en trotse eigenaar van de labels Deep Transportation en SYNTH.

Tijdens Weekend Warriors brengt deze artiest uit de Motor City al zijn ervaring samen tot een solide house set welke de zon weer even doet opkomen deze nacht! Vervolgens wordt het stokje overgedragen aan Phil Weeks. Als baas van het roemruchte label Robsoul Recordings weet de fransman al jaren kwaliteitshouse op de markt te brengen. Naast zijn eigen producties zijn artiesten als dj Sneak, Derrick Carter en Mark Farina graag geziene gasten op het label.

Zijn stijl wordt omschreven als rauw, analoog en altijd begeleidt door een dikke baslijn welke als een moddervette rode draad door zijn producties loopt. Daarbij vindt de uitspraak 'een goede producer is nog geen goede dj' bij deze artiest geen steun; in combinatie met het geluid van Studio 80 wordt zijn performance er een voor in de boeken!

Dat Nederlanders meer kunnen dan goed voetballen wordt deze avond bewezen. Niemand minder dan Jorn Liefdeshuis, Bob Nagel en Ferdi Blankena & Sense Unique zijn namelijk uitgenodigd om een muzikale wedstrijd van formaat te komen spelen. Zo is de eerstgenoemde een begrip binnen Amsterdamse kringen. De van origine Arnhemse organiseert verschillende succesvolle evenementen, heeft een eigen boekingsbureau, kan een aardig plaatje mixen en heeft de naam van zijn broertje op zijn achterste getatoeëerd; succes gegarandeerd!

Bob Nagel heeft zich de afgelopen tijd aardig bewezen door goede sets weg te geven op onder anderen Static, Dekmantel en 8Bahn. Als openingsact tijdens Weekend Warriors zal hij het publiek de nodige deephouse voorschotelen en de boel vakkundig opwarmen voor zijn Amerikaanse collega.

Last but not least zijn daar Ferdi Blankena & Sense Unique. Deze twee heren hebben recent op Voltt, Planet Rose en de eerste editie van Weekend Warriors laten zien dat Deventer in meer uitblinkt dan alleen koek bakken. Na een overweldigende set tijdens de kick-off van dit concept was dan ook wachten op een nieuwe datum voor de mannen om dit kunstje te herhalen. Al met al staat er weer een speciale avond op het programma, welke perfect aansluit op deze zomerse dagen!

Tickets zijn vanaf heden verkrijgbaar via www.studio-80.nl.

1 opmerking