Partyflock
 

Club Risk @ de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
18 september 2003
FeestClub Risk · Electric Kingdom Tour
Datumzaterdag 25 oktober 2003
LocatieWinkel van Sinkel Site
6 Jaar geleden Club Risk bracht Club Risk een extra dimensie in het uitgaansleven in Utrecht. Op reguliere basis kon de organisatie een invulling geven aan hun ideeën in de monumentale, in neo-classistische stijl gebouwde, Winkel van Sinkel. Het historische pand (een culturele inspiratiebron op zich) stimuleerde de gedreven organisatie om vernieuwingen en (sub)stromingen in de (continu ontwikkelende) electronische dansmuziek te verkennen gecombineerd met verrassende (visuele en theatrale) elementen. Club Risk bouwt (sinds 3 jaar in samenwerking met FCA-Music) elke zaterdagavond restaurant Winkel van Sinkel om tot een van de meest toonaangevende nachtclubs in Midden Nederland. Mede door deze organisatie kan de Winkel van Sinkel worden gerekend tot een van de “hotspots” in het land.

Voor hun 6 Year Anniversary nodigt Club Risk ditmaal de Electric Kingdom Tour uit om de bezoekers te vermaken met de nodige dosis muzikale electro-energy.

Het is intussen traditie dat Electro Kingdom (met als rode draad de wereldbekende Westbam, mede organisator van Mayday en Loveparade) in de maand oktober de Winkel van Sinkel bezoekt. Westbam, Hardy Hard, Haito, K-Paul en Lexy waren er vorig jaar bij, nieuwkomer in de Winkel van Sinkel is Paul Kalkbrenner. De afgelopen jaren heeft het Electric Kingdom gezelschap bewezen dat ze met een reis langs de diverse electro/techno varianten een enorme hoeveelheid energie de zaal in weten te pompen en daarmee een fantastische ervaring creëren voor de bezoekers van de Winkel van Sinkel. Ook dit keer staan zij garant voor een succesvolle avond tijdens de Club Risk @ de Winkel van Sinkel 6 Year Anniversary!

Meer info op www.clubrisk.nl of www.electric-kingdom.com

De avond duurt van 23.00 uur tot 06.00 uur (zomertijd, dus 05.00 uur wintertijd).

Entree is eur 16,- (excl fee) in de voorverkoop en eur 18,- aan de deur.

Leden van ClubRisk @ deWinkelVanSinkel betalen uiteraard eur. 10,-.

4 opmerkingen

woei!!!!!
 
wassut leukk..!!:D