Partyflock
 

Sliedrecht heeft het: Heroes of Bass

gepubliceerd door , op
Heroes of Bass
13 juni 2010
FeestHeroes of Bass · Return of the Heroes
Datumzaterdag 3 juli 2010
WinactieHeroes of Bass actiegesloten
LocatieHavana
Aanstaande zaterdag kan je weer los in de gezelligste stad van de Drechtsteden, Sliedrecht. Op 3 juli is Club Havana voor de 9de maal het strijdtoneel voor een mengelmoes van allerlei soorten hardcore: Heroes of Bass is weer back in Town! De Heroes of Bass-crew heeft allerlei informatie voor jullie klaar liggen in dit bericht en wilt die uiteraard met jullie delen.

Als eerste trappen we af met de timetable
Je ziet direct dat we een uurtje eerder beginnen als normaliter, daardoor is er plek voor een oldschool warm-up die al om 21:00 begint. Hesitate neemt deze taak op zich. Heroes of Bass gaan van hard, harder naar hardst.

21:00 - 22:00 Hesitate
22:00 - 23:00 Dazzler vs Redrum
23:00 - 00:00 OCD vs Lyrix
00:00 - 02:00 Neophyte vs Panic
02:00 - 03:30 Vexer

De regionale helden Dazzler, Redrum, OCD en Lyrix gaan met elkaar battlen. Zij nemen je mee in hun tijdmachine en laten alle vergeten platen aan je horen. Steekwoorden bij deze heren zijn: classics, early hardcore, niet te veel hitjes, maximaal feesten.

Neophyte en Panic, de hoekstenen uit de Nederlandse hardcore-scene, gaan ook met een tijdmachine in de weer. Of ze deze nacht naar de toekomst, heden of verleden gaan weten ze zelf nog niet. Wat wel zeker is, is dat ze speciaal 2 uur lang aan de haal gaan om Club Havana helemaal af te rossen. Mis dit niet, deze Rotterdamse helden draaien niet zo vaak in deze setting. Neighbourhood crime in Zuid-Zuid-Holland!

De laatste act van de avond, verdwaalde Hagenees Vexer, mag op volle snelheid los. Heroes of Bass heeft gevraagd of hij voornamelijk Frenchcore wilt draaien, maar hem kennende neemt hij ook zijn afgestofte ouwe terror platen mee. De hosts van de gehele avond zijn MC West & MC E-tax, de heren die weten wanneer ze moeten spreken en zwijgen.

Vervoer
Club Havana is makkelijk te bereiken: het ligt midden in het centrum van Sliedrecht en heeft gratis parkeerplekken voor de deur. Er stoppen bussen om de hoek en er is een treinstation op 5 minuten loopafstand. Voor wie het niet weet, Sliedrecht ligt vlakbij steden als Dordrecht/Utrecht/Breda. Sliedrecht is nooit te ver weg van jou vandaan.

Lekker makkelijk
Heb je geen zin om de BOB'ben of te kijken hoe je met het OV van/naar huis moet reizen, dan is er voor jou ook een oplossing om Heroes of Bass niet te missen: Dance Festival bus. Het gerenommeerde bedrijf www.dance-festivalbus.nl zal bussen laten rijden om party-addicts tegen een zeer geringe vergoeding van & naar Heroes of Bass te brengen. Dance Festivalbus heeft een zeer goede reputatie wat betreft het op tijd laten rijden van de vervoer en strak organiseren van de aanvragen. Voor meer informatie kan je terecht op www.dance-festivalbus.nl en/of via de telefoon op 06-25299540.

Onder de aanmeldingen bij dance-festivalbus en de bezoekers van Partyflock zullen nogmaals 2X4 gastenlijst plaatsen verloot worden! Dus meld je aan, en win! Genoeg gepraat, tot aanstaande zaterdag op Heroes of Bass!

7 opmerkingen

Helaas nie bij
We lopen :bounce:en op ground zero (ook leuk:D)
laatste aanpassing
02:00 - 03:30 Vexer
Heroes of Bass heeft gevraagd of hij voornamelijk Frenchcore wilt draaien, maar hem kennende neemt hij ook zijn afgestofte ouwe terror platen mee.
lekker hooooor:jaja:
Zooooo Redrum vs Dazzler!!!:bounce: Jammer dat ik moet werken op GZ...
 
Artiest {SHOWLIST artist 51833, 65138}
Redrum! :respect: