Partyflock
 

Wk van grote invloed op Nederlandse dance scene

gepubliceerd door , op
GrotesQue
14 mei 2010
FeestGrotesQue · Feel the summer inside
Datumzaterdag 10 juli 2010
WinactieGrotesQue actiegesloten
LocatieFactory 010
Zaterdag 10 juli nadert het wk voetbal haar ontknoping. Aangezien iedereen weet dat Nederland de finale haalt en iedereen zondag 11 juli dus lekker voor de tv hangt. Een ideale mogelijkheid om op zaterdag alvast de voorbeschouwing mee te beleven in Factory 010. Bondscoach Patrick Pijnenburg heeft voor zaterdag 10 juli flink doorgeselecteerd. In een even bizar als opmerkelijke samenstelling toont de oefenmeester aan zelfs hulp van ons buurland niet uit te sluiten wanneer hij maximaal resultaat wil behalen op alweer de zesde editie van GrotesQue. De verfijnde samenstelling van diverse culturen en stromingen brengt het beste in zijn concept naar boven, zodat de Rotterdamse Factory 010 weer volledig uit zijn voegen zal barsten.

De meeste spelers zijn inmiddels wel gewend aan de hoogte waarop het schouwspel zich afspeelt. Waar in Zuid-Afrika nog behoorlijk moeilijk wordt gedaan over het presteren op ongebruikelijke hoogte is de tiende verdieping van de Maassilo inmiddels kinderspel voor deze gelouterde profs. PT Events komt met een opmerkelijke wissel. Om het publiek te trakteren komen zij met hulp van ‘der Mannschaft'. Alex M.O.R.P.H. is transfervrij overgenomen en brengt net dat beetje evenwicht in de ploeg van GrotesQue. M.O.R.P.H. mag dan Duitser zijn, maar brengt in zijn performance wel dat extraatje waar mensen graag voor naar de clubs komen. Na de blessure van Arjen Robben was bondscoach Pijnenburg wel genoodzaakt om met iets heel speciaals te komen. En of dat gelukt is! De zesde GrotesQue komt in een bijzonder daglicht te staan wanneer PT Events met een publiekswissel van het zuiverste soort komt. PT Events presenteert Dash Berlin. Deze snel rijzende topspeler is er alles aan gelegen zijn debuut op GrotesQue glansrijk te vervullen. ,,We hopen dat hij de 90 minuten vol kan maken en de wedstrijd in ons voordeel zal beslissen. Dat verwacht je toch wel een beetje met zo'n aankoop!”, aldus Pijnenburg van PT Events.

Over populariteit heeft GrotesQue zeker niets te klagen. De ‘high quality midnight cruise' heeft het evenement voor goed op de kaart gezet. De tickets werden alweer snel gesignaleerd in het zwarte circuit. PT Events raadt een ieder dan ook aan om geen kaartjes via dubieuze sites aan te schaffen. PT Events heeft ook nu weer een aantal leuke acties op touw gezet. Wie het evenement in zijn agenda op Partyflock of hyves zet maakt kans om de wedstrijd te bezoeken als een echte V.I.P. Uit alle aanmeldingen wordt een winnaar geloot die met zeven vrienden of vriendinnen door een waanzinnige limousine thuis wordt opgehaald en naar het festijn in Rotterdam wordt gebracht. Vanzelfsprekend brengt deze enorme limo jou en je vrienden aan het eind van de avond ook weer netjes thuis. Eén van de andere prijzen die je kan winnen is een jaar lang gratis toegang tot alle PT Events.

Eén van 's werelds grootste web stations AfterHours FM zal de gehele avond streamen via hun populaire site. De programmering van dit station wordt door alle grote helden uit de scene als über beschouwd en met de live registratie van GrotesQue kunnen de genoodzaakte thuisblijvers het spektakel toch nog meebeleven.

Natuurlijk zal GrotesQue weer bol van de spanning staan. Wanneer de scheidsrechter de wedstrijd aanvangt zal Ravanue de eerste bezoekers opwarmen. Hij wordt afgelost door publiekslieveling Santito die op zijn beurt het stokje weer over zal dragen aan Melvin. Mocht GrotesQue dan nog niet voorstaan, zal de hulp uit Duitsland of megaster Dash Berlin het karwei af moeten maken. Vaste basisspelers Artento Divini en RAM behouden beiden dezelfde positie. De zesde editie van GrotesQue is er dus absoluut weer eentje die je niet mag missen. Een nacht die natuurlijk weer bol van de verrassingen staat met in de rust een heerlijke selectie verwennerij in de vorm van fruithapjes of een verkoelend ijsje. Wanneer je het stadion verlaat krijgt iedere dame natuurlijk nog een leuke attentie van PT Events mee naar huis.

GrotesQue, feel the summer inside

2 opmerkingen