Partyflock
 
­ Nederland

Studio Soulrock 10 year anniversary ook in Apeldoorn

gepubliceerd door , op
Klats!
7 juni 2010
FeestKlats! · Studio Soulrock 10 years
Datumzaterdag 26 juni 2010
LocatieGigant Site
Aanstaande oktober bestaat Soulrock tien jaar en dat moet gevierd worden. Om dit in stijl te doen is een tour gepland langs verschillende podia en clubs door heel Nederland. De kickoff in de Sugar Factory was een groot succes, Studio Soulrock is klaar om de tour groots doorzetten!

Binnenkort zullen de gelederen van Studio Soulrock wederom te bewonderen zijn op podia door heel Nederland. De volgende stop is Gigant te Apeldoorn, 26 juni staat in het teken van ouderwets genieten. Luna City Express, een legendarisch dj-duo bestaande uit Marco Resmann & Norman Weber afkomstig uit Berlijn die bekend staan om hun energieke housesets. Al meer dan 10 jaar is dit duo actief in het draaien en produceren van tijdloze House, geïnspireerd door Funk, Disco, Jazz en zelfs Hip-Hop. Op dit moment is Luna City Express hun nieuwe album ‘Hello From Planet Earth' druk aan het promoten. De eigenaar en oprichter van Studio Soulrock; Carlos Valdes zal samen met Aron Friedman een set draaien in het sfeervolle oude schoolgebouw waar Gigant al ruim 15 jaar gevestigd is. Tot slot zal er plaats worden gemaakt voor een liveset van Olene Kadar, een geflipte Fries met een geheel eigen visie op haardracht en vooral muziek. Deze heeft zijn naam gemaakt in Amsterdam met zijn serie van rockende livesets in Sugar Factory en Studio 80.

Kaarten kosten 10,- euro (8,- voor Gigant leden) in de voorverkoop, aan de deur zijn ze verkrijgbaar voor 12,- (8,- voor Gigant leden). Het belooft een memorabele avond te worden, geheel in de stijl van Studio Soulrock.

Houd de bovendien de nieuwe website goed in de gaten, zodra er nieuws is omtrent nieuwe tour data en speciale acties zal het daar het eerst komen te staan! http://www.soulrock.net