Partyflock
 

Laaste info en timetabel Metz on the Beach

gepubliceerd door , op
Zondag 18 juli, de dag na Extrema Outdoor, vindt de 1e editie van Metz on the Beach plaats. Op deze dag strijkt het gehele Metz on Sunday circus neer op het strand van Rockanje en hoe kan het ook anders dat dit bij Beachclub Cinqclub de Plage plaatsvindt. Cinq is bij uistek de hotspot op het strand van Rockanje. Goed, je moet het laatste stukje door het zand, maar de sfeer die je dan bereikt is het meer dan waard. De locatie is volledig overdekt dus laat je vooral niet weerhouden om bij iets minder weer niet te komen. Cinq is voorzien van alle juiste faciliteiten.

De 100 earlybird tickets waren binnen 3 weken uitverkocht. De normale kaarten zijn natuurlijk verkrijgbaar via www.easyticket.nl Wacht niet te lang want vol = vol

Metz on Sunday heeft als organiserende partij wederom een interessante en ijzersterke line up geprogrammeerd. Eentje zoals je ze niet zo vaak meer ziet. Headliner Erick E behoort inmiddels tot de absolute wereldtop. Met een 3 uur set, en bijgestaan door MC yaNto, neemt hij je mee naar de stranden van Ibiza en zullen de base Lines en vocalen bijdrage voor het heerlijke zomerse house gevoel.

Naast Erick E staat een van Nederlands beste opwarm dj Matt Styles geprogrammeerd. Met een heerlijke 2 uur opwarm set zal hij al vroeg de loop van de avond gaan bepalen! Matt timmert behoorlijk goed aan de weg op nationaal niveau en als resident van True House Music weet hij wat er van hem verwacht gaat worden op deze top avond op het strand! Strandfeesten zijn z'n grote passie. Wees dus gewaarschuwd voor een zeer energieke diepe house set.

Het geweld is nog niet over. Wat te denken van Chris Rox b2b Jasper Clash. Deze mannen van het concept Latin Lovers weten exact hoe ze een strand feest moeten vieren. Hun eigen sound en mixes worden steevast gesupport door hun fans. Met hun veelzijdige draaistijl maakt hun geliefd op veel feesten! Verwacht van Chris & Jasper geen downtempo set maar een heerlijk set voor tribals, trommels en Vocals

Alle dj's worden deze dag bijgestaan door Toppercussionist Cherokee.

Life is a beach, and Metz is on Sunday!

Time table:
17.00 – 19.00 Matt Styles
19.00 - 22.00 Erick E
22.00 - 01.00 Chris Rox B2B Jasper Clash
19.00 - 24.00 MC yaNto
19.00 - 01.00 Golden Wonderboy
19.00 - 01.00 LeBlom

www.metzonsunday.nl