Partyflock
 

Grootste beachrave Hard classics on the beach 2010 wordt een knaller

gepubliceerd door , op
Na het overweldigende succes van vorig jaar is Free2party momenteel druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe editie van Hard classics on the beach. Hoewel Free2party de line up vooralsnog niet bekend gemaakt heeft, heeft de organisatie inmiddels de reputatie verrassend uit te pakken als het om de line up gaat. Insiders weten te verklappen dat de line up zeker niet onder zal doen voor die van afgelopen jaar, en opgebouwd is van oldschool tot early hardstyle en een aparte area waar je alles voorbij hoort komen.

Enthousiaste bezoekers van vorig jaar herinneren zich zeker JP, die van de uk hardhouse naar de early hardstyle ging. Coldfusion, Dano en Vox die het publiek een flinke oldschool les gaven en vanuit area 2 José en Miss Wendy die de menigte gek kregen met de oude club en trance klassiekers. Met Pavo als toetje ging het dak eraf tijdens Hard classics on the beach 2009, dus dat beloofd veel goeds!

De datum staat vast op 25 juli en de locatie, Beach club Riche, zal in ieder geval perfect bijdragen aan de feestvreugde. In tegenstelling tot het zand zoals bij beach clubs op Bloemendaal, waar Hard classics afgelopen jaar plaats vond, bestaat de dansvloer bij Riche voornamelijk uit steen. Niet geheel onbelangrijk, want als het aan Free2party ligt, zullen de voetjes zeker flink van de vloer gaan! Daarnaast is ook de ligging van beach club Riche zeer aangenaam. Vanuit de duinen naar de zee toe gebouwd lijkt het net een Vallei. Door de verschillende plateaus en opbouw, waarbij kosten nog moeite gespaard zijn, doet het denken aan een heus festival terrein. En zelfs bij slecht weer valt er niets in het water, dan wordt het gehele terrein gewoon overdekt! Ook qua bereikbaarheid is Riche zeer goed gesitueerd: Kom je met het openbaar vervoer? Dan stap je pal voor de locatie uit! Mocht je komen lopen vanuit Bloemendaal of Zandvoort, dan ben je binnen 5 minuten bij deze beach club. Parkeren kan in de directe omgeving van de locatie (parkeertip: parkeerplaats circuit Zandvoort).

Kortom alle ingrediënten voor een lekker dagje knallen aan het strand.

Op 20 juni tijdens het House classics on the beach festival 2010 zal Free2party de gehele line up bekent maken. Maar tot die tijd mag er lustig op los gefantaseerd en getwist worden over welke helden hun opwachting zullen gaan maken tijdens Hard classics on the beach 2010.

Bij gunstige weersverwachtingen raadt Free2party iedereen die voornemens is met de auto te gaan aan op tijd te vertrekken i.v.m. grote drukte op de weg. Kaarten zijn te verkrijgen bij de Freerecordshop, Videoland, Movie max of online via
www.Free2party.nl en www.easyticket.nl. Ook kun je Free2party volgen op twitter en ben je direct op de hoogte van wat er allemaal gebeurt.

4 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 10638, 51385, 74870}
leuk bericht. dit gaat een toppertje worden!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2150, 1210}
Artiest {SHOWLIST artist 9722, 20805}
dat eilandje op die flyer word nou overal voor gebruikt he?
 
And the bass go`s on :cheer:! Lekker bezig Pat!! (Y)