Partyflock
 

We All Love 80's & 90's

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 24 juli komt We All Love 80's & 90's eindelijk naar Amstelveen! Na vele succesvolle edities elders in het land presenteert Radio Veronica nu ook We All Love 80's & 90's in P60 Amstelveen. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed P60.

We All Love 80's & 90's duikt op zaterdag 24 juli in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat je eerder opstond om je kuif te touperen, je gameboy je dierbaarste bezit was en alle meisjes weg zwijmelden bij Take That. Dans tijdens We All Love 80's & 90's op ‘Black or white' van Michael Jackson, ga los op Whitney Houston's ‘I wanna dance with somebody' en bewaar je allerbeste dansmoves voor ‘Walking on Sunshine' van Katrina & The Waves. Terwijl jij de dansvloer onveilig maakt op de beste hits van WHAM!, Prince en Madonna, nemen de vj's van We All Love 80's & 90's je mee terug naar de tijd dat BigBrother Bart en Sabine heel het land aan de buis kluisterden en je thuis bleef voor Baywatch. Zoek dus je schoudervullingen op, trek je housebroek aan en kom op zaterdag 24 juli naar P60!

De Amstelveense editie van We All Love 80's & 90's vindt plaats in poppodium P60, te vinden aan het Stadsplein in het stadscentrum van Amstelveen. Tijdens elke editie van We All Love 80's & 90's nemen de beste dj's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De vj's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

We All Love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Monza Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en Off_Corso Rotterdam. Tijdens elke editie van We All Love 80's & 90's nemen de beste dj's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De vj's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.