Partyflock
 

Vette line-up Hard Energy Festival

gepubliceerd door , op
Hard Energy Festival
11 mei 2010
FeestHard Energy Festival · Presenting the harder stylez
Datumzaterdag 4 september 2010
LocatieWijthmenerplas

Op 4 september zal aan de mooiste recreatieplas van Nederland Hard Energy Festival losbarsten. De Wijthmenerplas in Zwolle is dan dé locatie waar van 12.00 – 00.00 uur in drie verschillende area's, alleen maar snoeiharde beats zullen klinken. De eerste namen van de line-up zijn inmiddels bekend. De komende weken zullen elke week een aantal namen via Partyflock bekend worden gemaakt.

Hardshock - early rave en hardcore
In de Hardshock Area zal in ieder geval Noize Suppressor de dj-booth uit elkaar laten klappen. De Italiaanse Allesandro Dilillo en Stefano Soprani vormen sinds 1996 een duo. Deze Hardcore Junkies produceren naast Hardcore ook Darkcore en Industrial Hardcore.

Als je zegt 'Midtown Records, Rotterdam, The Forze DJ-team, aka Ballistic, Nightmare, Neophyte Records, Requiem of the fallen' dan kan er maar één naam bij je opkomen. DJ Panic! Panic wilde graag terugkomen op Hard Energy Festival nadat hij op de eerste editie van Hardshock een snoeiharde set had neergezet en zich uitstekend had vermaakt!

Harddefinition – harddance
High Energy Events heeft op 4 september een wereldprimeur. Dé start van de International Harddance Sessions, een wereldwijde Harddance tour met internationale dj-namen, vindt plaats op Hard Energy Festival. International Harddance Sessions (=IHDS) host in de Harddefinition area dit concept. Nadat deze tour is gestart op Hard Energy Festival gaan zij verder onder andere nog naar de USA/New York&Seattle, Australië/Sydney en Zuid Afrika/Kaapstad. Te gek dat zo'n harddance initiatief zijn kick-off heeft op Hard Energy Festival!

Dj Fausto (check voor een voorproefje www.Fausto.nl) heeft in zijn 20 jarige carrière op alle grote feesten in Nederland gedraaid. Hij is vanaf de eerste keer op HQ in 2002 in de Melkweg meteen resident geworden. En sindsdien altijd een vast gezicht geweest op de HQ stages. Fausto is de enige Hard Dance dj die op Dance Valley Miami en zowel op Sensation Black als Trance Energy en Qlimax heeft mogen headlinen. Zijn bouncing sound is uitgegroeid tot de ultieme harddance. Naast het feit dat hij komt draaien op Hard Energy Festival is hij ook één van de organisatoren van IHDS.

Naast Fausto is ook Tom Harding geboekt. Deze koning van de harddance uit de UK is onder andere bekend van Dance Valley waar hij jarenlang de resident was van de bij iedereen bekende HQ stage. Tom Harding stond al op de allereerste Dance Valley. Hij is er verantwoordelijk voor dat het typisch Engelse hardhouse geluid naar Nederland is overgewaaid. Je weet nu al dat na zijn set iedereen weet wat met de Harddefinition Sound bedoeld wordt!

Megabase – Hardstyle
High Energy Events is er trots op dat zij voor Megabase Headhunterz heeft kunnen boeken. Achter deze naam gaat Willem Reebergen schuil. Hij is één van de weinigen die zijn eigen sublabel heeft bij een van de beste hardstylelabels Scantraxx. Zijn sublabel heet Scantraxx reloaded. Samen met de Noisecontrollers produceerde hij onder andere 'Tonight/Famous', een échte hardstyle classic. Zijn leraar in de hardsound was The Prophet, maar Headhunterz staat al lang op eigen benen én hoe!

Een andere hardstyle grootheid is de man die dit jaar zijn eigen label, Italian Hardstyle, oprichtte, Zatox (check: www.djzatox.com). 'Ear Fucking' is wat High Energy Events betreft één van zijn beste tracks ever! Deze Italiaanse master of hardstyle staat bekend om zijn rauwe en brutale sound en zal de Wijthmenerplas op zijn grondvesten doen trillen.

De komende weken zal High Energy Events nog meer vette namen bekend maken. Hou Partyflock in de gaten en check www.hardenergyfestival.nl.

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle evenementen van High Energy Events meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.highenergyevents.nl.

Hard Energy Festival
We set the standard in the North-East of Holland
Don't miss it!

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 27375, 62069}
Ziet er al wel ok uit, alleen die lange verhalen altijd :p
'Deze Hardcore Junkies produceren naast Hardcore ook Darkcore en Industrial Hardcore'

:lol:
Wat n lachwekkend nieuwsbericht weer! :rot:

Samen met de Noisecontrollers produceerde hij onder andere 'Tonight/Famous', een échte hardstyle classic.

:roflol:
Gewoon naartoe gaan!! Deze organisatie heeft alles strak voor elkaar! :hulde:
Uitspraak van **Joey** op maandag 14 juni 2010 om 12:30:
'Deze Hardcore Junkies produceren naast Hardcore ook Darkcore en Industrial Hardcore'

Grappig genoeg staat dit wel in een profiel van hun. Dus deze informatie komt wel uit een bron:)

Super vet dat noize suppressor draait (Y)
yep eindelijk weer tom harding en fausto great
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Hard uit je naad
 
Uitspraak van Janneke_:doetiewoep: op maandag 14 juni 2010 om 16:28:
Grappig genoeg staat dit wel in een profiel van hun. Dus deze informatie komt wel uit een bron

ja maar zelf hebben ze er dus geen verstand van
Uitspraak van A.D.HeiDie op maandag 14 juni 2010 om 15:22:
oon naartoe gaan!! Deze organisatie heeft alles strak voor elkaar! :hulde:

x2 :cheer:
Uitspraak van verwijderd op maandag 14 juni 2010 om 19:23:
ja maar zelf hebben ze er dus geen verstand van

dan blijf je toch lekker thuis???
Kijk, dit is al een goed begin!
:respect: