Partyflock
 
­ Nederland

Breakcore in Groningen

gepubliceerd door , op
Complex
22 mei 2010
FeestComplex · Breakcore Night Site
Datumvrijdag 18 juni 2010
LocatieKlup
Na een triest lange stilte is er eindelijk weer eens breakcore in Groningen. Breakcore.NL Music & BeatsnBreaks.nl bundelen hun krachten en brengen ons vrijdag 18 juni Complex in Klup. Het wordt een feest gevuld met sprankelende breakcore van verscheidene dj's en live artiesten. Bijkomend voordeel, het is gratis, dus voor de prijs hoef je het absoluut niet aan je voorbij te laten gaan.

De avond begint met Tex-nd, 50% van Breakcore.NL Music, die al jaren actief is in de breakcore scene van Groningen. Hij zal beginnen met een lekkere vage dj set en mengt er zonder problemen zijn eigen producties doorheen.

Daarna gaat het verder naar een van de hoogtepunten van deze avond, namelijk Charly Linch. Deze breakcore artiest is al jaren bezig om de breakcore voort te vloeien door het land. Zijn spetterende live optredens zorgen dan ook voor veel kijk en luisterplezier.

Apzolut neemt absoluut de teugels in handen wanneer Charly Linch zijn laptop heeft gebroken. Hij heeft al meerdere releases op zijn naam staan en is daardoor niet meer te stuiten in de breakcore scene van housend Nederland. Zijn sets bruisen van de energie en gaan vol gas door tot het eind.

Wsicko gaat verder waar Apzolut is opgehouden en tergt het ergste van de mensen op de dansvloer die nog maar net het ritme kunnen bijhouden. Deze Groningse breakcore artiest, de andere 50% achter Breakcore.NL Music, is niet bang voor slechte recensies en haalt het onderste uit de spreekwoordelijke kan.

Roofless, gaat om er wat verandering in te brengen, draaien met vinyl, zodat er niet alleen maar laptops op het podium staan. Met zijn brede interesses weet hij elke set weer tot een verrassing te leiden. Van oldies tot reggae, gevuld met stevige beats, weet je totaal niet meer op wat voor feest je ook al weer was belandt.

Uiteindelijk, omdat de draaitafels er dan toch staan, komt, ook wel bekend als de man die draait tot de vogeltjes weer fluiten en je buren weer naar het werk gaan, Phranxx. Zijn inspirerende platenkeuzes, alswel zijn mixtechnieken brengen je dan volledig in extase.

Als je dit uiteindelijk allemaal achter de rug hebt, heb je geen poot meer om op te staan. Tijd om naar huis te gaan voor een diepe winterslaap.

9 opmerkingen

 
Apzolut is baas, je ziet er weinig zo los gaan als die dude :D
Artiest {SHOWLIST artist 27900, 47423}
Ben beniewd :D
 
Als je dit uiteindelijk allemaal achter de rug hebt, heb je geen poot meer om op te staan. Tijd om naar huis te gaan voor een diepe winterslaap.

wel eens van een after gehoord?
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 12 juni 2010 om 16:20:
Apzolut is baas

!
misschien dat ik wel ff langsga, klinkt wel leuk
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 12 juni 2010 om 16:20:
Apzolut is baas, je ziet er weinig zo los gaan als die dude

absoluut !