Partyflock
 

Switch is back

gepubliceerd door , op
Switch
7 juni 2010
Zaterdag 19 juni 2010 is het weer een dag dat niets lijkt wat het is. Zon, zee en strand, niks aan de hand! Switch weet dan ook weer een lekker avondje te organiseren in de WesterUnie op het Klonneplein te Amsterdam, zodra de zon in de zee is gezakt.

Na 5 maanden in een ijskast te hebben gezeten zijn ze weer helemaal ontdooit tot op de juiste stand. De komende tijd zal Switch garant staan voor een aantal data om hun geluid, genegenheid, onderscheidenheid en perfectie te laten voelen, zien en ruiken!

Zaterdag 19 juni halen ze technohelden uit het buitenland naar Nederland om jullie gezamenlijk met dj Staas te verwarmen in het industriële uitgaanshol “De WesterUnie”. Switch heeft daar de afgelopen jaren met succes een aantal keer haar ding kunnen laten voelen. 19 juni is ook een beetje een speciale datum voor Switch, ze bestaan dan 2 jaar en zal dat niet ongemoeid voorbij laten gaan. Vanaf 22:00 uur zullen de deuren opengaan en de massive line-up met Frank Sonic 🇩🇪, Drumcomplex 🇩🇪, Ortin Cam 🇧🇪 (live)!, Staas 🇳🇱, L-EX 🇩🇪 Pascal Dior 🇩🇪 gaat compleet los, zoals je van Switch gewend zou kunnen zijn. Techno dus!

De Duitsers zijn bekent van het label “Technoleague” en treden veelal op in club Rheingold te Dusseldorf, waar Switch afgelopen zaterdag 29 mei ook een party heeft gegeven. Ortin Cam uit België zal dit keer voor Switch een uitzinnige liveset ten gehore gaan brengen. Hij is bekend van onder andere het “Drumcode” label. Onze eigen dj Staas zal uiteraard ook zijn eigen stijl laten doordreunen in de gehele WesterUnie in de hoop dat de Westergasfabriek aan de overkant op zijn ronde frame zal blijven staan. Het belooft een echte techno-rave met krankzinnige setjes die alle aanwezige op ze kop zal zetten.

5 opmerkingen

Jaa! Switch weet als geen ander hoe de Westerunie te gebruiken!
drrrrrrumcomplex yeah :D nice
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest {SHOWLIST artist 56858, 65400, 38565}
Switch is back? We waren toch helemaal niet weg?
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op vrijdag 11 juni 2010 om 15:05:
Mooie prijs ook (Y)!!

Denk dat er tegenwoordig weinig tot geen feesten zijn waarbij de prijs/kwaliteit verhouding zo als deze editie is.
Nog een weekje wachten en dan.....WISSELEN!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Altijd top die Switch feesten :)