Partyflock
 
­ Nederland

Treats Open Air 2010
Free event, line-up, nieuwe website en trailer

gepubliceerd door , op
Treats open air 2010
3 mei 2010
Op Zaterdag 14 augustus 2010 is de derde Treats Open Air een feit! Dit traktatie spektakel gaat weer plaats vinden op het mooie terrein van de De Rietzoom aan het Zuidlaardermeer in de provincie Groningen. De eerste editie van Treats Open Air was al een succes, onder andere vanwege de unieke locatie, maar het vervolg in 2009 was tot nu toe het absolute hoogtepunt in haar roemruchte festival verleden. Het ongedwongen karakter en de relaxte sfeer zijn typerend voor dit evenement en dat is niet onopgemerkt gebleven. Ook dit jaar gaat Treats Open Air de bezoekers uit het binnen- en buitenland weer verrassen met een eigenwijze en vooruitstrevende programmering wederom georganiseerd door Up-projects. Met meer dan dertig artiesten verdeeld over vier area's is het op dit kleurrijke festival weer goed vertoeven, en is de entree, net als voorgaande jaren, geheel gratis!



Mainstage: Techno
In 1998 was er voor het eerst een feest in De Rietzoom georganiseerd door Trinity in technoland en stond de mainstage, in- en outdoor, altijd in het teken van onvervalste techno. Veel techno grootheden hebben hier hun kunsten vertoond zoals: Steve Bicknell, John Selway, Michel de Hey, Jay Denham, Jack de Marseille en vele andere. Up-Projects houdt deze traditie dan ook in ere en is het op de mainstage net zoals voorgaande jaren weer optimaal genieten van de lekkerste techno. Ook dit jaar is weer alles uit de kast gehaald om deze ‘technotrein weer lekker te laten doordenderen naar het eindstation'!

Kike Pravda [flag=21]{Land met ID 21 bestaat niet!} komt dit keer speciaal naar Nederland en wel voor een exclusief optreden. Dit Spaanse supertalent is in zijn geboorteland mateloos populair en is hard op weg om door te breken in de rest van de wereld. Deze technosound, van lekkere stevige techno in combinatie met verrassende melodieën, is vrij uniek te noemen. Pravda is in 2009 definitief doorgebroken met de technokraker 'Fear is The Enemy' op het roemruchte WarmUp Recordings van de Spaanse technolegende Oscar Mulero. Daarnaast mag net als vorig jaar ook Invite niet ontbreken. Deze techno alleskunner stelt nooit teleur en is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende techno dj's die Nederland op dit moment rijk is. Met Ritzi Lee is de perfecte afsluiter gevonden op de mainstage. Gewapend met drie decks, twee CDJ 2000 en een TR 909 zal hij meedogenloze Detroit technobeats het publiek in knallen. Bijgestaan door de noordelijke vedetten Ven, The Futurist, Lady Jack-a-Line, Wulff Modern en Motio is deze stage weer een heuse traktatie!

Area 2: Psychedelic Trance & Progressive
Dit jaar staat area 2 ook weer in het teken van psychedelic trance. Deze stroming is zeer populair in het buitenland, maar wint steeds meer terrein bij het Nederlandse publiek. Treats Open Air is een van de weinige festivals die deze muziek ook dit jaar weer een volwaardige plek in de programmering geeft. Dat dit zeer wordt gewaardeerd blijkt wel uit de grote getale liefhebbers die speciaal uit heel Nederland, maar ook uit het buitenland komen. Deze area was vorig jaar dan ook de gehele dag en nacht afgeladen vol! Het is de Franse psychedelic trance sound die in area 2 de boventoon voert. Deze vrij harde sound is toch lekker toegankelijke, maar ook groovy en opzwepend, en zal De Rietzoom doen schudden op zijn grondvesten. Met optredens van Biokinetix Frankrijk, Atyss Frankrijk en Beatrave Frankrijk is de Franse top van de psychedelic trance naar Nederland gehaald om het publiek weer helemaal los te laten gaan op deze wereldse Full-On trance. Bijgestaan door de psychedelic trance dj Rob, krijgt deze area toch ook nog een Nederlands tintje.

Area 3: Techno, Techhouse & Minimal
De toonaangevende techno-, minimal- en techhouseklanken van dit moment zijn te vinden in area 3. In deze zaal maakt Estroe haar opwachting. Deze vrouwelijk dj hoeft bijna geen introductie meer, want op welk feest of festival heeft ze niet gestaan! In het verleden was deze dame al twee keer present op deze mooie plek aan het water, en is dan ook een graag geziene gast. Delta Funktionen timmert de laatste tijd flink aan de weg met zijn producties wat niet onopgemerkt is gebleven, resulterend in veel boekingen in het binnen- en buitenland. Deze artiest weet verschillende stijlen techno en techhouse naadloos aan elkaar te mixen, altijd verrassend en lekker onvoorspelbaar. Deze twee artiesten staan echter niet alleen en worden bijgestaan met de Infinity Festival Dj's Don Do'nuts, Kyoshi, Chris tc, technootjes resident Orchid en Nautic Radio dj Devlin Ross; kortom genieten!



Area 4: Freestyle
Freestyle is het toverwoord in area 4. In deze zaal kun je alles verwachten van minimal, techno, techhouse, house, deephouse, Detroit, melodic, electro tot progressive. Hier staan artiesten die regelmatig optreden in het bruisende Groninger clubcircuit. Verwacht het onverwachtse, en proef het lekkere easy going sfeertje in deze sfeervolle zaal! Met dj,s Arwin Lee, Massier, D-Tech, Jos Jacobs, Maslow, Cazzo en Hiro Nakamura gaat deze area je tot in de nachtelijke uurtjes verbazen.

Met heel veel kunst, deco, lasers, visuals, licht en geluid, en voor de mensen die willen blijven overnachten zelfs een gratis camping, is het dan ook bijna niet voor te stellen dat Treats Open Air een gratis festival is!

But: Seeing is believing!

‘The best things in live are for free, welcome at Treats Open Air'

Meer informatie vind je op: www.treatsopenair.com

10 opmerkingen

Artiest Modtro
Vaste prik inmiddels in t festival seizoen, tot nu toe altijd mooi weer ook gehad B)

14 aug. staat alweer n tijdje vast in de agenda !!
 
Artiest {SHOWLIST artist 72748, 45225, 63950}
Dit gaat heel erg vet worden! (Y)
Artiest Dummy
Altijd gezellig en leuk feestje dit! :D
 
Wat een feest! 8)
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 juni 2010 om 10:17:
Wat een feest! 8)

Feest is het zeker en het wordt ieder jaar vetter!
Artiest {SHOWLIST artist 64323, 57273, 64322, 71819}
Dit gaat weer dikke shit worden.
Het techno en goa walhalla van het noorden.
 
Artiest Sinclair
Present, zeker de moeite waard om vanuit Eindhoven op en neer te rijden (y)
Bring it on!
 
Artiest Stenie B
Leuk bericht en zeer fijne lijn omhoog...luister erg vaak naar de set van Kike Pravda van een aantal jaar geleden in Vaals!

Kga hem toch even in de optie knallen...
14/8 staat dik dik gemarkeerd !! nog 36 nachtjes slapen...