Partyflock
 

Geen loze dreigementen maar keiharde confrontatie

gepubliceerd door , op
Battery
1 juni 2010
Vanuit de barakken trekken verkenners Daan en Flin richting de vijandelijke buitenlinie om uit te zoeken waar de vijand zich verschanst. Zonder enige twijfel betrekken ze het ontoegankelijke gebied,gevolgd door infanteristen Vramed en Conflict Technology, wiens heftige mitrailleurs, mortieren en granaatwerpers geen genade kennen. Op de voet gevolgd door jeeps en amfibievoertuigen bestuurd door Raw Audio Device en Phrenesis, vanuit de lucht ondersteund door Apachepiloot N-tec en sidewing Coldstream begaan ze het drassige moeras tot men na een aantal uur eindelijk de vijandelijke frontline heeft bereikt.

Zwaar geschut volgt als de brug is gelegd, commando's Cemon Victa staan paraat het sein te geven tot aanval voor de machtigste, meest gevreesde, onverwoestbare pantservoertuigen Eye-D en Muphcase, met alle gevolgen van dien. De huidige wereld verandert in een slagveld.

Harde knallen, explosies, brandende voertuigen en schreeuwende soldaten volgen, niemand of niks wordt gespaard. Ondanks de krachtige tegenmacht weet men gelukkig de overhand te behouden. Doch onverwacht weet een aantal vermomde vijandelijke spionnen te infiltreren al wordt hun aanwezigheid snel opgemerkt door de radardetectie en stealth-technieken van Grooveadelic Team en moeten ook zij het onderspit delven.

Select en Kikkerdril wachten op het bericht de verdediging in te zetten. Behoedzaam en voorbereid tot in de kleinste details vermorzelen ze de troepen met hun volautomatisch defensiesysteem. Headwave geassisteerd door Jason J bedient de zware antitankwapen die zelfs van het hardste staal niets meer overlaten dan een gloeiend hoopje gruis. Torenwachter The Fusionist en uitkijkpost Sirsebass zijn vrij overbodig. Technici van Grooveadelic Team hebben aan alles gedacht, tenzij men weet door te breken langs generaal Kid Broke en sergeant Gixxer, een lastige en onmogelijke missie.

Op 12 juni 2010 weet de krijgsmacht de vijand volledig te overtreffen, men dendert richting Cerberus om daar onder toezicht van majoors UF Events de overgave te realiseren. Voorgaande Vredesbesprekingen eerder die dag om 22.00 uur werden als negatief ervaren en overboord gegooid terwijl het voorstel van 8 E niet geheel onterecht is.

Compromissen lijken uitgesloten dus beslist de hogere hand de strijd voort te zetten en te vechten tot er geen enkele vijandelijke unit meer over is. Deze oorlog is pas net begonnen.

7 opmerkingen

beetje doorgeschoten in interresant doen :P snap dr geen reet van..
beetje creatief persbericht is niks mis mee maar dit gaat echt nergens meer over...
Artiest {SHOWLIST artist 55517, 42745}
Leuk persbericht! KnallenG! Hopelijk RAW + Gitaar ;)
 
Uitspraak van hoeisiedan? op donderdag 3 juni 2010 om 17:21:
beetje doorgeschoten in interresant doen snap dr geen reet van..

Haha, arme jongen. Nooit stips of boeken gelezen zeker. Is je inlevingsvermogen dan zo beroerd? lijkt me niet toch? Maar ach, er moet altijd gezeurd worden. Was het persbericht goed dan was er wel geklaagd over de flyer. Er is altijd wat, niet te geloven.

Uitspraak van stefotronic op donderdag 3 juni 2010 om 22:53:
beetje creatief persbericht is niks mis mee maar dit gaat echt nergens meer over...

Motiveer?

Ik vind het een tof persbericht! mooi verzonnen! Ik zal er ook zeker zijn tenzijn omstandigheden het niet toe laten, maar daar gaan we niet vanuit :bier:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 juni 2010 om 11:39:
Nooit stips of boeken gelezen zeker.

Dat wel maar niet zulke wazige strips of boeken waar geen touw aan vast te knopen valt :lol:
 
Werkzaam bij Psychofunkadelic
Hopelijk RAW + Gitaar

Sorry gaat hem niet worden. Jammer maar helaas. Maar in november gaat het allemaal wel gebeuren ;-)

Houd de agenda dus maar in de gaten :p