Partyflock
 

Gigadance start de voorpret

gepubliceerd door , op
Nog maar een aantal dagen voor de zesde editie van Gigadance Festival. De voorpret kan beginnen! Te beginnen met groots nieuws: Hard Nature gaat naar buiten! Een open air stage voor het populaire hardstyle concept. Verder een nadere kennismaking met de magnifieke mainstage en visuele voorpret met de Gigadance Official trailer. Woensdag zal de aller laatste info & timetable bekend gemaakt worden!

Hard Nature open air
Tot de nok gevuld met een grote, dampende massa, zo zag de Hard Nature tent er vorig jaar uit. Dat was geen incident, ook op het afgelopen 7th Sunday Festival barste de Hard Nature tent uit haar voegen. Daarom een primeur op Gigadance: Hard Nature treed naar buiten en krijgt een eigen open air stage! Keiharde hardstyle in de open lucht in combinatie met een stampende massa hardstylers. Neem je surfboard mee, er kunnen golven ontstaan op de De Geffense Plas!

De geruchten gingen al de ronden, maar het was door het management nog niet bevestigd. Lady Dana zal 5 juni niet naar Gigadance komen, maar word vervangen door Pavo! Een uiterst goeie vervanger die ervoor gaat zorgen dat de Hard Nature open air gaat springen...

Mainstage magnifiek decor voor machtige artiesten
Gelegen tussen het water van de De Geffense Plas en haar omliggende bebossing zal de mainstage wederom het middelpunt van Gigadance zijn. Verwacht een uitbundig gedecoreerde stage die zal stralen. Dit is het decor van enkele geweldige artiesten. Bijvoorbeeld een spectaculair live optreden van de Zweedse sensatie Dada Life. Maar ook toppers van eigen bodem: rocken met Don Diablo, warme sounds van Lucien Foort en knallen met Jochem Miller.

Nieuwe stage: Lovin l'ectro
Nieuw op Gigadance, de Lovin L'ectro Dome. Al enkele jaren reizen de Leidse techno bazen van Lovin L'ectro met hun speciaal ontworpen dome het land door. Gepokt en gemazeld met hostings door het hele land zijn zij geen onbekende meer bij het publiek. Treed binnen in de Lovin L'ectro dome op het schitterende strand van Gigadance en laat je meevoeren op fluwelen klanken.

Get in de mood met de Gigadance trailer
Friends en fun, dat is gigadance! Prepare yourself, laat de festivalkriebels binnen. Start de voorpret met de Gigadance official trailer:



Gigadance tickets en info
Tickets zijn gemakkelijk en snel verkrijgbaar op www.gigadance.nl en bij alle Belcompany filialen. Gigadance tickets kosten € 33,- (excl. fee.) in de voorverkoop en 45,- aan de deur. De early bird tickets vlogen weer de deur uit en zijn niet meer verkrijgbaar. Wel zijn er exclusieve VIP tickets voor € 45,50 (excl. fee.). VIP's worden weer heerlijk in de watten gelegd: een VIP deck, lekkere hapjes en natuurlijk champagne! Gigadance is toegankelijk vanaf 18 jaar en duurt van 12.00 uur tot 23.30 uur.

27 opmerkingen

lekker weer zaterdag 26 graden! heerlijke zon!
 
heb ff de zonnedans gedaan voor zaterdag en het wordt dik 25 graden celcius:) partytime zin in
:nocheer: helaas :nocheer: heb met mijn vrijkaarten vrienden heel blij gemaakt (L) Maar liever had ik zelf gegaan ;)

Volgende keer beter!
joejoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee crazyland,zon,leuke mensen tralala
Giga veel zin in.. :bounce:

Al druk bezig met speciale bootlegs en tracks voor dit feest..
Ben GIGA door mijn rug gegaan zondag .............................

Maar zaterdag as wel van de party :bounce::cheer:
Helaas heb deze dag al andere plannen, anders was het zeker weer een mooi feestje geworden, veel plezier voor die genen die wel gaan :cheer:
 
Veel te duur voor een tweede rangs feest
denk toch dat ik voor intents festival ga :)
Oldschool Gangsterz en kei mooi weer dit weekend dus dat wordt de bende even optrommelen! :bounce:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van DJ Reload-R op dinsdag 1 juni 2010 om 14:30:
zin in!!!! :honger:

Komt u maar op, Rob! Heb m'n schoenzolen net vervangen na Harmony ;)
Alle artiesten kan ik aanklikken behalve JocheNNNNNN Miller...
Uitspraak van Miss Crazyland op woensdag 2 juni 2010 om 12:40:
Superfeessie
Zinnin!!!

en dan toch nog tegen alle bekende aanlopen in het zui'en.. ;9