Partyflock
 

Hangar 20’s Aerial Club

gepubliceerd door , op
Hangar20's Aerial Club wordt de nieuwe Electro/disco avond voor Breda. Aerial Club wordt een echte clubavond waarbij de DJ’s graag het underground randje opzoeken, maar ook niet schromen om het publiek met een aantal klassiekers in beweging te zetten. Sta je open voor nieuwe muziek, en ga je graag los op DJ’s die zich al flink hebben bewezen in het clubcircuit? Dan is Aerial Club er voor jou.

Hangar20's Aerial Club is een initiatief van Bart Nijssen (DJ – promotor, Eindhoven) en Willem van der Ploeg (DJ, Breda). Beide heren hebben de handen ineen geslagen en zullen het gevarieerde programma van Hangar 20 aanvullen met hun Aerial Club. Als Style Beats Liberation Front en Cursed P omlijsten zij deze nieuwe clubavond waarbij ze iedere editie weer hun favoriete DJ’s uitnodigen, om zo iedere avond een eigen karakter te geven.

Hangars 20 Aerial Club strijkt neer in het onlangs geopende Hangar 20, voorheen Graanbeurs te Breda. Het behoeft geen uitleg dat deze Hangar de perfecte uitvalsbasis is voor een clubavond als Aerial Club.

De lancering van Hangar20's Aerial Club vindt plaats op vrijdag 4 juni 2010. Tijdens deze eerste editie staan de volgende acts op de bill:

Kobuz is een muziekfanaat uit het Eindhovense. Al jaren stopt hij al z’n tijd in het zoeken van de juiste platen waar hij dan de fijnste mixtapes van weet te maken. Daarin vind je van alles van tech-house tot electro. Solo of als onderdeel van het Kattekwaad DJ-collectief is het een graag geziene gast op menig dance/electro feestje

Cursed P is als kind in een ketel vol elektronische muziek gevallen, waardoor school en werk geen grip meer op hem hadden. De enige remedie tegen zijn eeuwige zoektocht naar verfrissende muziek is het verspreiden ervan. Cursed P weet als geen ander de juiste platen aan elkaar te vlammen, van hippe disco, via ruige elektronica naar knallende electro.

Style Beats Liberation Front is een DJ-duo uit het zuiden des lands en staat voor een stevige lading electro, die klinkt als de distortion van The Ramones met de sound van Daft Punk en de dansmoves van Elvis. Hierover serveren ze een vleugje rauwe disco, waar Saturday Night Fever nooit van had durven dromen. Zo verspreidt Style Beats Liberation Front haar eigen interpretatie van sex, drugs & rock ‘n roll.

The Longmen is het samenwerkingsverband tussen DJ Hank Long en Dj U man. Deze twee enthousiaste stuiterballen van DJ’s vonden in elkaar de ideale muzikale partner voor hun denderende back-to-back mix van indie-dance en knetterende electro. The Longmen stonden al op Lowlands, STRP en deelden al de poster met Radio Soulwax, Mr. Oizo, Modeselektor &Vive la Fête. Tijdens hun energieke dj sets laten The Longmen zien dat ze hun enthousiasme en power als geen ander kunnen overbrengen op hun publiek.

Het mag duidelijk zijn dat dit de perfecte vliegclub is om de eerste editie van Hangar20's Aerial Club in te luiden.

2 opmerkingen