Partyflock
 

Jailhouse in Factory 010 Rotterdam

gepubliceerd door , op
Jailhouse
28 april 2010
FeestJailhouse · Electro edition
Datumzaterdag 12 juni 2010
WinactieJailhouse actiegesloten
LocatieFactory 010
Rotterdam is in afwachting van de overplaatsing van een aantal Housedadige criminelen. De hele stad is afgezet om deze roemruchte artiesten op een zo veilig mogelijke manier naar de best beveiligde Jail van Nederland te escorteren.

Maassilo Rotterdam heeft een aantal aanpassingen moeten doen om deze zware jongens te kunnen herbergen. Zo is er een grote vleugel ingericht op de aller hoogste verdieping van de silo. Zodat ontsnappen onmogelijk is. Rotterdam lijkt de enigste plek in Europa die deze grote jongens aandurft. Uit alle delen van Europa komen de zwaarste soundplegers naar deze dubbel dik beveiligde editie van Jailhouse.

Zo wordt vanuit Finland Huoratron ingevlogen. de geruchten gaan dat deze man niks menselijks in zich heeft. Zijn volgelingen breiden zich uit over de wereld en er wordt een ware Huoratron mania verwacht. Vanuit een aantal delen van Frankrijk worden verschillende kopstukken binnen gebracht. Mastermind Kavinsky die met de grote bazen van Daft Punk alle delen van de wereld onveilig heeft gemaakt, is al meerdere malen door justitie achter tralies gezet, maar het lijkt hem niet te deren. Langer dan een maand hebben ze hem nog nooit vast weten te houden. De geruchten gaan dat hij bij volle maan in een weerwolf veranderd. Dat zou de brute wijze van zijn ontsnappingen verklaren!

Vanuit het grote Duitse Boys Noize syndicaat, wordt een van de kopstukken van de franse tak, per zwaar beveiligde trein naar Nederland gebracht. Les Petits Pilous is berecht voor de smokkel van illegale bootlegs, maar dat is nog maar het topje van de ijsberg. Vanuit een hele andere Franse hoek komt DJ Pone. De grote leider van het Birdy Nam Nam kwartet… deze manen zijn uit elkaar gehaald door justitie omdat ze met zijn vieren in een Jail veel te gevaarlijk zijn. Wat de Rotterdamse justitie niet weet is dat juist Dj Pone de gevaarlijkste van het stel is, hij zal met zijn onorthodoxe manier van draaien een grote opstand veroorzaken!

Vanuit London UK wordt een deel van de nieuw gevormde formatie Diagram Live binnen gebracht. Wat niemand weet is dat het nog steeds vrij rond lopende derde lid van deze duistere bende zich al een tijdje in de Nederlandse onderwereld begeeft en juist blij is dat zijn UK maten een gratis ticket naar Rotterdam krijgen van justitie. In Nederland toeren al een tijdje twee grote mixdadigers rond waar geen gevangenis raad mee weet. Deze manen Jeff Solo en L'Azizzi zorgen keer op keer voor een gevangenis opstand en zelfs de isoleercel schikt deze mannen niet af. De Maassilo in Rotterdam is hun laatste haven. Maar is het verstandig om hun bij de grote internationale soundcriminals te plaatsen?

Wil je deze gestoorde en onmenselijke artiesten meemaken, kom dan 12 juni naar de Maassilo in R'dam, pak de lift naar de 10de verdieping en je zult een avond mee maken die je de rest van je leven zal blijven achtervolgen.

Celdeuren open vanaf 23.00 tot 06.00 uur. Tickets zijn voor 15,- euro verkrijgbaar bij Free Record Shop en online via www.Maassilo.nl en www.jailhouse.nl

5 opmerkingen

Wat een geweldige stuk is dit! haha heb er nu nog meer zin in!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
LPP!!!
mastelijke verhaal altijd goed!