Partyflock
 

Fusion of Dance festival
Interview met Sunnery James & Ryan Marciano

gepubliceerd door , op
Het recreatiegebied de Wijthmenerplas wordt omgetoverd voor een festival dat één wordt met de wijde omgeving. Op deze dag worden festivalgangers door Studio Tas en High Energy Events getrakteerd op een muzikale ovatie waar je twaalf uur lang van kan genieten. Het festival bevat vier stages met meer dan acht verschillende dance-stijlen en meer dan veertig dj's!

Studio Tas zal met haar twee populaire danceconcepten Lipgloss en Onlytechno de vele muziekliefhebbers laten genieten van de vele bekende DJ's die op het menu staan, maar ook door het spectaculaire vuurwerk-, licht- en lasershows.

Bij de Onlytechno stage, waar je een flinke temposwitch voor de kiezen krijgt, brengt de zomerse techno je in de perfecte Fusion-sfeer. De stage is gevestigd in een prachtige tent waar de laserstralen en de muziek een bijzondere eenheid zullen vormen. DJ's als onder andere Steve Rachmad, Remy, Ille Bitch, Nuno dos Santos en Olene Kadar zullen het publiek naar vreemde extases brengen!



Bij het Lipgloss podium bewegen alle mensen op de groovy houseritmes die de DJ's op het publiek loslaten. Op het grote veld is genoeg plek voor iedereen om te dansen en te genieten van het vrolijke podium aan het mooie meer. DJ's als onder andere Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Lucien Foort, Vato Gonzalez & MC Tjen en Hardwell zullen de zon meer laten stralen en de bloemen harder laten groeien.


De organisatie heeft het snelgroeiende duo, Sunnery James & Ryan Marciano, geïnterviewd. Met serieuze en hilarische vragen zijn ze te weten gekomen dat dit een gezellig stel is met een groot hart voor feesten!

Naam: Sunnery James & Ryan Marciano
Woonplaats: Amsterdam

Hoe zijn jullie aan jullie artiestennaam gekomen?
Je zult het bijna niet geloven, maar dit zijn onze eigen namen zoals ze in ons paspoort staan.
Nieuwste release: Dat was een remix release voor Sander Kleinenberg's “This Is Our Night”. En er zullen op zeer korte termijn weer een aantal eigen producties uitkomen. Hou hiervoor onze website in de gaten: www.SJ-RM.com.
Hoogtepunt tot nu toe: 2009 was een jaar vol met hoogtepunten. Maar we kunnen een mooie toevoegen: Een uitverkochte Heineken Music Hall tijdens onze eerste Amazone Project afgelopen februari.
Waar kijken jullie naar uit dit jaar: Uiteraard naar Sensation in de ArenA, daarnaast doen we een aantal hele mooie festivals en zijn er een paar leuke mogelijkheden in het buitenland.

Hoelang draaien jullie al? En hoelang draaien jullie al samen?
We zijn nu ongeveer zeven jaar bezig met muziek. We hebben het DJ-vak samen ontdekt, dus vanaf het moment dat we konden draaien, draaiden we met zijn tweeën.

Waarom hebben jullie voor de muziekstijl gekozen die jullie op dit moment draaien?
Onze muziekstijl heeft zich door de jaren ontwikkeld. Hij wordt in ons geval beïnvloed door twee personen met een eigen smaak. Dit is een muziekstijl die we beiden ‘voelen'.

Hoe komen jullie aan inspiratie voor jullie muziek?
Door onze brede muziek smaak halen we onze inspiratie overal uit. Door het reizen ervaar je veel nieuwe dingen, en van al die ervaringen proberen we op onze eigen manier een geheel te maken.

Wie zijn jullie grote voorbeelden op muziekgebied? En waarom?
Er zijn veel artiesten die ons inspireren. Teveel om op te noemen eigenlijk. Als we er een moeten noemen: Michael Jackson. Zoveel mensen die hij kon entertainen al die jaren, dan ben je een echte artiest.

Wat zijn voor jullie de ingrediënten om tot een spetterend en geweldig optreden te komen?
Wij halen onze energie uit de mensen die losgaan op onze platenkeuze. Een goed afgestemde geluidsinstallatie wil daarbij natuurlijk wel helpen.

Welke feesten bezochten jullie toen jullie nog niet bekend waren?
Welke niet? We zijn overal geweest, en als onze agenda het toelaat willen we nog steeds een goed feestje opzoeken

Wat is het meest vreemde dat jullie ooit eens tijdens een optreden hebben meegemaakt?
Tijdens een optreden op Aruba is een deel van het podium naar beneden gevallen. Het was even schrikken, maar het kwam eigenlijk wel goed uit. We stonden al zo'n vier uur te draaien, dus we konden eindelijk even naar de WC. Na een paar minuten hebben we het feest gewoon voortgezet. Geen gewonden overigens!

Wat is de beste tip die jullie aan een beginnende DJ kan geven?
Eindeloos blijven oefenen en vooral veel plezier hebben. Zonder plezier is het echt onmogelijk. Draai de muziek waar je zelf van houdt en probeer niet iemand na te doen. Het is ontzettend belangrijk een eigen identiteit te hebben.

Als je nog maar één dag te leven hebt, hoe ziet die dag er dan uit?
Een dag lang feest met al onze vrienden en familie. Uiteindelijk is dat waar het om draait.

Wat is jullie meest genante moment ooit?
We hebben allemaal weleens meegemaakt dat je de verkeerde CD-speler uit zet, of dat een CD zelf stopt met spelen. Vooral gênant als je zelf net aan het meezingen was met de plaat.

Welk nummer heb jij als laatst toegevoegd aan je ipod/mp3?
Sunnery James: Heb laatst het album van Gnarls Barkley toegevoegd. Vooral het nummer ‘Going On' – dat ook wordt gebruikt in de nieuwe Puma tv-reclame – Is heel erg lekker!

Ryan Marciano: Ik heb helemaal geen mp3 speler

Wat is de beste grap die je ooit hebt uitgehaald?
Sunnery James: Lang geleden woonden we samen in Amsterdam. Ryan was met z'n koptelefoon op aan het draaien en hoorde niet dat ik thuis kwam. Ik ben vervolgens minuten lang op een halve meter achter hem gaan zitten. Toen hij zich omdraaide schrok hij zich he-le-maal kapot!

Ryan Marciano: We produceren regelmatig thuis bij Sunnery. Op een gegeven moment moest hij even de deur uit en liet mij achter in zijn huis. Ik heb toen zijn deken vastgeniet aan zijn bed. Toen hij 's avonds onder de wol wilde kruipen kwam hij erachter dat het niet zo gemakkelijk ging!

Waar kunnen wij jou midden in de nacht voor wakker maken?
Ons allebei voor GOED Surinaams eten

Wat staat er sowieso in jouw koelkast?
Sunnery James: Patron!
Ryan Marciano: .. en Chocomel!

Meer info: www.SJ-RM.com

Fusion of Dance Festival, zaterdag 22 mei aan de Wijthmenerplas te Zwolle!
Tickets zijn al volop in de verkoop en verkrijgbaar via www.fusionofdance.nl, www.paylogic.nl of bij één van de Primera winkels. Tickets kosten in de voorverkoop €29,50 (Ex Fee), aan de deur worden de kaarten verkocht voor €40,-.

5 opmerkingen

Uitspraak van Kinky On The Beach op donderdag 13 mei 2010 om 09:52:
Miss J het dak gaat eraf !!

Zo, dat op ZEKER :bounce: :banana:

Súper veel zin in dit feestje in mijn EIGEN home-town!!!! :cheer: Eindelijk eens op het fietsje terug :roflol: