Partyflock
 
­ Nederland

Hardnoize laat Aalsmeer schudden

anoniem gepubliceerd op
Hardnoize
2 mei 2010
Op zaterdag 29 mei verwelkomt de N201 in Aalsmeer het hardstyle duo D-Block & S-te-Fan tijdens de tweede editie van “Hardnoize”, het nieuwe hardstyle concept in de N201.

Hardnoize is het nieuwe hardstyle concept in de N201 te Aalsmeer. Hoewel hardstyle steeds populair wordt, worden er in de regio van Aalsmeer eigenlijk maar weinig goede feesten georganiseerd. Dat is nu dus verleden tijd, want op 29 mei hakt de N201 er meteen stevig in! Met D-Block & S-te-Fan als hoofdact op deze Hardnoize editie zet de N201 de toon voor de komende edities. Het duo heeft in een relatief korte periode de hardstyle scene weten te veroveren met hun unieke stijl van produceren en draaien. duo is daardoor te zien op de grotere festivals en feesten en brengt vele succesvolle tracks uit op het door hun zelf gehoste platenlabel Scantraxx Evolutionz. Afgelopen jaar heeft het duo nog hun eigen album "Music Made Addictz" uitgebracht en hebben ze het anthem gemaakt voor Qlimax.

De N201 heeft de afgelopen maand een fikse face-lift ondergaan en is klaar voor het serieuzere werk! Er staan nog meer grote evenementen op de planning waar regelmatig bekende artiesten te zien zullen zijn. Natuurlijk is er ook volop plek voor al het jonge talent wat ook deze regio rijk is en daarom zullen naast de genoemde hoofdact de volgende dj’s achter de knoppen plaatsnemen tijdens deze editie van HARDNOIZE: Jor-D, Jasku, Force Motion en Rosko.

Hieronder de line-up op een rijtje:
D-Block & S-te-Fan
Jor-D
Jasku
Force Motion
Rosko

Kaartverkoop en informatie
De N201 opent de deuren om 22.00 en sluit deze weer om 04:00. Kaarten zijn voor slechts 10 euro te koop bij Paylogic , en 12 euro aan de deur. De early-bird kaarten zijn al uitverkocht gegaan tijdens de eerste editie van Hardnoize. De minimum leeftijd is 16 jaar en legitimatie is verplicht.
Meer informatie is te vinden op de website van de N201: www.n201.nl

Met Hardnoize laat de N201 Aalsmeer op haar grondvesten schudden!

4 opmerkingen

Artiest Rosko
We gaan helemaal losssss
WAT HEEFT IEDEREEN TOCH IN 1 KEER met mijn naam(die al zeker 10 jaar bij mij hoort). vindt wel grappig hoor.
Werkzaam bij N201
Artiest Jor-D
Uitspraak van Hardnoiser op maandag 10 mei 2010 om 18:31:
WAT HEEFT IEDEREEN TOCH IN 1 KEER met mijn naam

JOUW naam? :P Bewijs het eens ^^