Partyflock
 

Warren Fellow brengt ons samen op het strand
We are all connected

gepubliceerd door , op
De opening van het zomer hoogseizoen gaat gepaard met de opening van een nieuw concept op 5 juni in de Whoosah Beachclub op het strand van Scheveningen. ‘We Are All Connected' is een technofeest waar de beleving van het samen delen voorop staat. Welke andere locatie is in de zomer beter geschikt voor zo'n samenzijn dan de Whoosah Beachclub in Scheveningen. De dakpanelen scheuren open en het zand stuift op, Warren Fellow zorgt voor een avond vol feestgedruis en roept iedere liefhebber op om dit samen te beleven.

Het feest staat centraal in alle facetten van deze mooie avond op het strand. Het licht, geluid en de feestende mensen staan op alle avonden in contact met elkaar en zorgen samen voor het enige wat er toe doet op de echte feesten. De saamhorigheid… Muziek brengt mensen samen en muziek zorgt voor een taal akoestiek die mensen uit de gehele wereld op 1 lijn kunnen brengen. Al spreekt men Duits, Spaans, Engels of zelf Chinees, de muziek is hetgeen wat de mensen altijd kunnen delen zonder gedachten en emoties te hoeven vertalen. We Are All connected…

Warren Fellow begrijpt dat als geen ander en zendt bij deze een signaal naar alle mensen die bij dit collectief willen horen. Dit doet hij samen met Jacob Chevalier, Terry Toner, en Flowers Greenfield. Koop snel je ticket (in de voorverkoop voor €10,- ex fee) op www.ticketscript.com en alle FreeRecordshops. Er zullen(indien nog aanwezig) ook kaarten aan de deur te koop zijn voor €12,-.

2 opmerkingen

Warren Fellow, blijft toch het leukst :)
laatste aanpassing
 
Artiest House
Nice Fellow die Warren..