Partyflock
 
­ Nederland

Logics
UK Special

gepubliceerd door , op
Logics
11 april 2010
FeestLogics · UK Special
Datumzaterdag 8 mei 2010
LocatieSo What! Site
Zaterdag 8 mei zullen twee internationale techno giganten hun intrede doen op het Goudse techno feest Logics. In het verleden hebben o.a. Secret Cinema, DJ Remy, Bart Skils en Invite achter de decks gestaan en nu vond de organisatie het tijd om internationale helden naar Gouda te halen. Niemand minder dan Billy Nasty en James Ruskin zullen hun opwachting maken.

Billy Nasty is een ouwe rot in het vak. Niet voor niets staat hij komend Awakenings Festival in de ‘classics' tent op dit grootste techno festival van de wereld. Eind jaren 80 is Billy Nasty begonnen met het draaien van housemuziek en heeft sinds die tijd vele prijzen gewonnen, over de hele wereld in populaire clubs en festivals gedraaid en heeft duizenden fans over de hele wereld. Als producer staat hij ook niet stil, naast dat hij zelf talloze platen heeft uitgebracht op zijn eigen Tortured label, vormt hij een duo met Gregor Tresher, met wie hij een aantal zeer succesvolle platen heeft uitgebracht.

Naast Billy Nasty is de organisatie enorm blij om James Ruskin te mogen verwelkomen op Logics. De in Londen woonachtige Brit heeft zijn sporen in de Europese technoscène ruimschoots verdiend. Met zijn eigen label Blueprint Records heeft hij vele platen uitgebracht, die ook de organisatoren van Logics niet onopgemerkt zijn gebleven de laatste jaren. Ruskin beroert al sinds '91 de decks. Vanaf zijn 25ste brengt hij de ene na de andere dikke plaat uit, met als laatste klapper “The Outsider” met daarop een remix van Luke Slater. Vrijwel elke techno dj heeft wel een release van Ruskin in zijn platenkoffer. Op deze avond staat Ruskin zelf achter de tafels. Met zijn pompende techno sta jij te dansen met een smile van oor tot oor.

Daarnaast zullen de lokale dj's Bastiaan Corès, Jorrit Pol en VJ Frost het plaatje compleet maken. Nog nooit eerder zijn er twee van zulke internationale grootheden in Gouda geweest, hier moet je dus bij zijn en mag je absoluut niet missen.

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 39342, 62074}
Jaja, aanwezig :D
zeeuu ja ik zag de postertjes al hangen
dike line up jongens. AANWEZIG! :D
gaat druk worden :D