Partyflock
 

Rekord3r
Gratis open air event tijdens Koninginnenacht in A’dam

gepubliceerd door , op
Het is de afgelopen jaren inmiddels een begrip geworden; Rekord3r is een van de grootste gratis events in de vooravond van Koninginnenacht op 29 april in Amsterdam. Dit jaar wederom vanaf 19:00 uur op het Amstelveld het mooiste plein van Amsterdam. Een bijzondere editie, want enkel ‘live' artiesten zullen spelen op het buitenpodium voor de Amsterdammer, midden tussen de karakteristieke grachten. De artiesten die acte de presence zullen geven: Juan Sanchez vs Joog, Darko Esser, Pitto, David Labeij en Loops. Sinds enkele jaren is koninginnenacht weer mogelijk gemaakt door de burgemeester van Amsterdam!

Bijzondere sfeer
Na de ervaringen van afgelopen jaren kijkt de organisatie van Rekord3r in ieder geval al reikhalzend uit naar het open air event tijdens Koninginnenacht. De jaren hiervoor was het een groot succes en toch wel een van de leukste edities van Rekord3r events ooit. Namelijk het karakter van het evenement, dat het plaats vind in de buitenlucht, vrij toegankelijk voor de hele wereld, geeft het een bijzonder sfeer die je op een normale clubnacht minder snel zal ervaren. Het feit dat het midden tussen de grachten van Amsterdam plaats vind maakt het ook event voor de echte Amsterdammer, zonder oogkleppen, voor iedereen die van goede muziek houdt. De mooie gedachte van ‘we come together' past precies bij de gedachte achter dit event.

Live
Tijdens koninginnenacht zijn alle events in de buitenlucht georganiseerd met enkel live artiesten. Zo ook Rekord3r natuurlijk. Dat is eigenlijk heel leuk want het geeft een andere sfeer dan een opsomming van enkel dj's. Je ziet hier artiesten aan het werk die ter plekke de muziek maken. Bij Rekord3r voornamelijk elektronisch. Denk niet alleen aan laptops, maar zie ook drumpads, synths, key's en andere instrumenten. Leuk, weer eens wat anders! Perfecte opwarmer voor een mooie koninginnenacht. Aangezien het event begint om 19:00 uur en is afgelopen om 01:00 uur, is het een perfecte opwarmer voor de vele feesten die het in de nacht overnemen van Rekord3r. Overal in de stad zijn grote en kleinere feesten. Vooral in de sound waar Rekord3r ook bekend om staat is er in alle grote clubs wel wat te doen. Perfect dus daarvoor alvast in de juiste stemming te komen met een drankje tijdens de ondergaande zon op het Amstelveld.

Locatie:
Waar ligt het Amstelveld ook al weer? Het Amstelveld ligt midden in het centrum aan de Prinsengracht ter hoogte van de Utrechtsestraat en om de hoek van het Rembrandtplein (via de Reguliersgracht). Lopend of met de fiets het beste te bereiken maar het openbaar vervoer brengt je ook al tot bijna aan de speakers. Rekord3r zorgt 29 april van 19:00 uur tot 01:00 uur voor goed weer, goede artiesten, lekker geluid, genoeg te eten en te drinken, bij elkaar het perfecte begin voor Koninginnedag 2010! Trouwens, de volgende dag begint het plein gewoon weer opnieuw en zal ook dan de hele dag bezet zijn met enkel feestvreugde zoals Rekord3r het kan van Queensday op het Amstelveld!

2 opmerkingen

mijn pre-party voor Cocoon :D
ben erbij jaaa!