Partyflock
 

Megabase & Fusion of Dance festival een knallende combinatie

gepubliceerd door , op
Net als vorig jaar, staat Fusion of Dance festival dit jaar ook weer op de festivalagenda! Het Megabase podium van High Energy Events was vorig jaar ‘the place to be' op dit opkomende dancefestival in het oosten van het land. De dj's, sfeer, het spectaculaire podium en het uitzinnige publiek zorgden ervoor dat de grond continu aan het trillen was!

Ook dit jaar is Megabase weer te vinden op Fusion of Dance, net als de unieke geluidsset die vorig jaar aanwezig was bij het Megabase podium. Deze geluidsset gaf de bass net die extra kick, waardoor het publiek bijna weggeblazen werd. Ook qua podium en aankleding zijn de verwachtingen dit jaar hoog, reken op een super originele en creatieve area met daarbij weer de show elementen de die je van High Energy Events verwachten kunt!

De organisatie heeft het podium dit jaar een compleet nieuwe plek op het festivalterrein gegeven, waardoor er nog meer mensen los kunnen gaan op de keiharde hardstyle die op 22 mei weer te horen zal zijn! Bij de nieuwe plek van Megabase op het festivalterrein van Fusion of Dance bevindt zich ook een hoger gelegen heuvel, dit geeft je de kans om het totale overzicht te checken van het publiek wat compleet uit zijn dak zal gaan! Hiermee heeft Megabase een geheel eigen plek gekregen aan een ander gedeelte van de Wijthmenerplas.

Bekijk hier de impressie van het anthem van megabase 2009.


Een korte introductie van de aanwezige DJ's bij Megabase:
Als eerste zijn aanwezig; D-Block & S-te-Fan, deze mannen hebben geen introductie meer nodig, grote namen binnen de Hardstyle-scene en altijd goed voor een knallende set! Ook Noisecontrollers is in Zwolle te vinden op 22 mei, tijdens zijn draaien zal de grond sowieso gaan schudden! Brennan Heart is ook niet bepaald een onbekende en zal met zijn set zeker weer inspelen het stampende publiek. Met B-Front is ook één van de grootste opkomende Hardstyle DJ's te vinden op Fusion of Dance. Josh & Wesz ft. Low-E gaan er met z'n 3en ook weer vol in en zijn absoluut een bezoekje waard! En wat te denken van Max Enforcer? Dit is ook iemand die de beuk er altijd vol in gooit. Daarnaast is ook de regio Zwolle vertegenwoordigd met Zentiments, deze opkomende DJ's gaan zich zeker bewijzen bij megabase! Een andere lokale held is Blockside. Sinds 2006 draait Blockside voornamelijk hardstyle. Zijn sounds zijn het beste te omschrijven als vrolijke melodieën met stevige kicks! Vanaf 2009 beginnen zijn boekingen in een versnelling te komen, een teken dat zijn stijl van draaien aanslaat! Hij draaide ondermeer op de DJ Contest 'Beste DJ van Overijssel' en Beatbusters. In de laatst genoemde discotheek is hij vaak te vinden in de line-up!

Als laatste zal MC Ruffian de host zijn van dit spektakel. Als hij zich er mee gaat bemoeien, is een tekort aan energie geen optie meer!

Bekijk hier een impressie van Megabase @ Fusion of Dance 2009.


Fusion of Dance presents: Sound of Energy
Dit jaar wordt de Sound of Energy area geïntroduceerd op het Fusion of Dance festival. Sound of Energy is het club/trance/hardtrance concept van High Energy Events. Sound of Energy staat voor de energieke, melodieuze sounds en stevige beats! Van stevige club en Trance tot hardtrance, dit alles in een geheel eigen atmosfeer. Een atmosfeer waar beleven en genieten een must is.

De line-up wordt aangevoerd door niemand minder dan dj Jean himself! Deze dj kent alle kneepjes van het entertainen. Maar hij is niet alleen! De hele dag kan het publiek genieten van de sound van vele andere Club en Trance dj's. Zo staat de enige dj die ooit op Sensation White & Black heeft gestaan, dj Marcel Woods,op het Sound of Energy podium. Ook de succesvolle dj, Randy Katana komt voorbij, zeker geen onbekende bij nationaal en internationaal publiek. De Zwolse Quintin komt ook zijn kunsten vertonen. Deze man is vorig jaar nog door SLAM FM verkozen tot DJ Talent of the year.

T.O.M. Deze heren zijn geen onbekenden in de Trance scene. Hun releases worden ondersteunt door de top van de Trance wereld. Ook de beeldschone Miss J gaat haar kunsten vertonen in de Sound of Energy area. Als enige vrouw, zal deze dame zeker haar mannetje staan. Hiermee wordt de lijst afgesloten met de Fusion of Dance veteraan dj Tommygoff. Na het succes van vorig jaar, kunnen ze ook dit jaar weer van zijn talent genieten.

De Sound of Energy area wordt gehost door MC Da Silva, deze vocale meester gaat ervoor zorgen dat het publiek “the next level” van sfeer gaat voelen. Met een CV waar op onder andere HQ, FastForward Dance parade en Dancevalley staan zal hij ervoor zorgen dat de Sound of Energy area misschien wel de meest uplifting area van het Fusion of Dance Festival wordt!

Laat Sound of Energy je mee nemen op reis door de melodieuze klanken van club en Trance en bereik je bestemming in volle extase. The sound fills your mind up with energy!

Check de website van Fusion of Dance voor meer informatie over Megabase en Sound of Energy en het totale festival: www.fusionofdance.nl

6 opmerkingen

gas met die zooi :cheer:

ik quote
Als laatste zal MC Ruffian de host zijn van dit spektakel. Als hij zich er mee gaat bemoeien, is een tekort aan energie geen optie meer!

volgens mij heeft de organisatie het mis ;) ze bedoelen mc da syndrome :cheer:

Als laatste zal MC Ruffian de host zijn van dit spektakel. Als hij zich er mee gaat bemoeien, is een tekort aan bedden geen optie meer!

van ruffian val je in slaap 8)
laatste aanpassing
mooi fiske
 
Dat Anthem:lol:
 
Ik zeg: zin in! :yes: :bounce: :bier:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 22 april 2010 om 15:01:
Dat Anthem

idd :lol: