Partyflock
 

Amsterdam Calling at Club NL
A cocktail of deep tech house Music

gepubliceerd door , op
10 Royal Days
22 maart 2010
Feest10 Royal Days · Amsterdam Calling
Datumzondag 25 april 2010
LocatieNL Site
NL staat vanaf 21 april tot en met 30 april in het teken van 10 Royal Days. Maar ook de laatste zondag van de maand nadert weer, en dat kan maar één ding betekenen: Amsterdam Calling in NL.

Tijdens Amsterdam Calling zullen Franklin Reeves & James Nidecker terug gaan naar de basis van hun passie; goede platen draaien. Verwacht het beste van de hedendaagse house en tech-house. Reeves & Nidecker zijn momenteel druk bezig in de studio en naast dat ze deze zomer op meerdere festivals te zien zijn, staan er ook weer een aantal releases zowel afzonderlijk als samen gepland.

Daarnaast is James Nidecker ook druk bezig als label manager met de nieuwe zomer releases op zijn label Strom recordings waar komende tijd sterke releases op uit zullen komen van o.a. Zoutman, Joel Mull, Stefanowitz en James Nidecker zelf. Download nu gratis de laatste release van Stefanowitz op het sub label Strom NL via soundcloud.com/stromrecordings met remixen van o.a. Zoutman, Soundbalance, Kindimmer en Alex Delarge.

Amsterdam Calling op XT3 techno radio
Wil je alvast in de stemming komen of ben je gewoon nieuwsgierig? Luister dan donderdag 22 april naar een nieuwe liveshow van Amsterdam Calling op XT3 techno radio (www.xt3radio.nl/shows/amsterdam-calling/). Naast de nieuwste tracks en laatste weetjes hebben Reeves & Nidecker ditmaal een mix van Jay Bliss! Deze Roemeen scoorde vorig jaar een regelrechte hit met 'Bis Co' en heeft daarnaast talloze succesvolle releases op zijn naam staan. Op koninginnacht is Jay Bliss in Amsterdam te vinden, maar bij Amsterdam Calling krijg je al iets eerder een voorproefje van deze DJ/Producer. Enkele voorgaande afleveringen zijn te beluisteren via Soundcloud (http://soundcloud.com/jamesnidecker/sets/amsterdam-calling-xt3-techno-radio).

Zie je zondag in NL! Kom voor middernacht en de entree is helemaal gratis! Line-up:James Nidecker Franklin Reeves