Partyflock
 

Aan alle bezoekers van Cape Fear
Bericht van UDC

gepubliceerd door , op
Cape Fear
7 december 2009
Beste Cape Fear bezoekers,

Afgelopen nacht ging de eerste editie van Cape Fear helemaal los. Op het eiland hing een zeer goede sfeer, het geluid was goed, de DJ's enthousiast, de locatie was vet... kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagd event.

Het vervoer van en naar het eiland verliep echter alles behalve vlekkeloos. Hoewel het schip dat werd ingezet, de Ocean Diva, genoeg capaciteit had om alle bezoekers te vervoeren bleek het op- en afstappen ingewikkelder en tijdrovender dan verwacht. Het was simpelweg te veel voor één schip. Daarnaast besloot de kapitein van het schip het benedendek voor bezoekers gesloten te houden waardoor iedereen op het koude bovendek moest staan. Pas aan het eind van het event lukte het de organisatie om de kapitein ervan te overtuigen ook het benedendek voor de bezoekers te openen.

UDC betreurt het ten zeerste dat bezoekers langer dan gepland bij de opstapplekken hebben moeten wachten en daarna op de Ocean Diva in de kou hebben moeten staan. Hiervoor bieden wij dan ook onze oprechte excuses aan.

Dat een event als dit op een locatie als het Forteiland geen gemakkelijke opgaaf was wisten we van te voren. De afgelopen dagen zijn we non-stop bezig geweest om alles op het eiland goed te krijgen voor het event. Eenmaal op het eiland ging het flink los en hing er een zeer goede sfeer. Met Cape Fear hebben we er een heel mooi event bij. Eentje die zeker terug zal keren, maar dan wel met drie kleinere boten die iedereen snel, gemakkelijk en comfortabel naar het eiland kunnen vervoeren. Wij hopen jullie daar allemaal weer te mogen verwelkomen.

Nogmaals onze excuses.

de Cape Fear crew

153 opmerkingen

Uitspraak van Tsjuk op zondag 18 april 2010 om 20:10:
maar zo kom je wel vaker dingen tegen
dat er iemand voor de trein springt

Dit is nou wel heel erg te doordacht hoor...wat heeft dit nou met die boot taferelen te maken?

Uitspraak van TheVampire op zondag 18 april 2010 om 20:24:
Hiervoor bieden wij dan ook onze oprechte excuses aan.
Jaaa daar hebben we lekker veel aan als ze het feest van 19:00 tot 7:00 hadden gedaan dan was het niet zo erg geweest...
Heb nu maar vier uurtjes kunnen feesten en lag pas om 8:30 in mijn mandje...
Beter die 45 euro voor InQontrol kunnen gebruiken....

aaaaach.....jongen toch!!! Was je wel moe zeker toen je weer wakker werd...kom op zeg!

Uitspraak van chrisjesos op zondag 18 april 2010 om 22:09:
geef liever korting aan de mensen die dit allemaal mee hebben moeten maken, zo krijg je nog een greintje respect terug

Precies....maar ze zullen alle entree kaarten vast in een grote bak gedaan hebben waardoor jij niet meer kan bewijzen dat je er geweest bent...dus ze hadden beter op het feest een happy hour kunnen organiseren...drank twee voor de prijs van één.

Uitspraak van [SF] SperSIZEboon :bier: op zondag 18 april 2010 om 23:35:
dit is nederland, daar hebben mensen altijd wat te zeiken

Inderdaad....Nederland zeikland!!! Nederland roddelland....hoe dan ook...het is ook nooit goed!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Niels Limbeek op maandag 19 april 2010 om 06:57:
Cool dat deze organisatie luistert naar zijn bezoekers en gewoon sorrie durft te zeggen. Kunnen nog vele organisatie's van leren

Klopt, jammer dat ze het zovaak moeten doen :-)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
Het is altijd wel iets met UDC.. Ik heb nog nooit (buiten Dance Valley) een feest meegemaakt van UDC zonder op of aanmerkingen.

We hebben in het totaal 15uur moeten reizen. (Lees: auto + boot en wachten) voor 4,5uur feest!!!

Shame on you UDC!!
Misschien is het ook een leuk idee om dit feest lekker 2 maanden later en overdag plaats te laten vinden. Beetje warmte zou geen overbodige luxe zijn geweest daar;)
Uitspraak van TheVampire op zondag 18 april 2010 om 20:24:
Voor mij nooit meer!!!

Lul nou niet zo stom, ze zeggen toch dat ze het in het vervolg beter gaan regelen en bieden er toch hun excuses voor aan?
als je op de laatste boot terug hebt gestaan, zoals ons groepje (ik denk in totaal een bezoeker of 1000 - 1500), is een excuus toch echt te makkelijk om het goed te maken. De sfeer werd echt behoorlijk grimmig na bijna 2,5 uur in de kou staan (eenmaal bij de auto aangekomen mochten we het ijs van de ramen afkrabben)...Excuses kosten niets, zo simpel is het toch? Uiteindelijk wordt hiermee alleen bereikt dat het imago van UDC enigszins wordt gespaard, zonder dat er daadwerkelijk iets tegenover staat voor degenen die hebben moeten afzien.

Ik vind het dus echt te mager. Het is ook niet de eerste keer dat UDC dingen beloofd en niet waar maakt. Iedere organisatie heeft hier wel eens in zekere mate een handje van, maar bij UDC vind ik het meer regel dan uitzondering, zeker als het om vervoer en parkeergelegenheid gaat. Maar ook qua beloften over een feest zelf.

Ik ben zelf dan ook klaar met UDC, maar iedereen heeft hier natuurlijk zijn/haar eigen ervaring in.
Overigens heb ik het op het feest zelf wel prima naar de zin gehad (heb je ook zelf in de hand natuurlijk), en waren dingen op het eiland niet slecht geregeld.
laatste aanpassing
UDC organiseert niet voor het eerst een feestje, toch blijft vervoer elke keer klote! Ik denk niet dat je een meesterbrein nodig hebt om te snappen dat je er met 1 grote boot die om het 3 kwartier a uur vaart het niet gaat redden. De supersmalle dranghekken bij de uitgang op de terugweg waren ook waardeloos! Dan betaal je 40 euro voor de entree en heb je 5 uurtjes feest waarna je 2 uur onderweg bent om van dat pokkeeiland af te komen. Het was ook beneden op de boot ijs en ijskoud, je kon nergens plassen op die boot en iedereen stond te duwen en te trekken. Organiseren is een vak en had zeker van UDC meer verwacht! Was toen jaren terug met dance valley ook eerst een incident nodig voordat ze begrepen dat hun goedkope aanpak slechter was dan de efficiënte!
Gelukkig was de sfeer op het feestje zelf wel goed en heb ik me prima vermaakt!


Uitspraak van -> Zoef zoef <- op maandag 19 april 2010 om 12:34:
Lul nou niet zo stom, ze zeggen toch dat ze het in het vervolg beter gaan regelen en bieden er toch hun excuses voor aan?

Nadat ze hun winst uitgeteld hebben is een krabbeltje op partyflock zo gezet hoor!
Excuses achteraf is altijd makkelijk! Voor mij ook nooit geen eiland feest meer...
laatste aanpassing
OK, netjes een bericht dat ze ook "hand in eigen boezem kunnen steken" maarrrr ondanks dat ieder nieuw feest zijn kinderziektes heeft had een ERVAREN organisatie dit LOGISCHERWIJS beter kunnen aan zien komen. Waar is de logica? Dat hadden wij als feestgangers nog aan ons water aan kunnen zien komen.

Sowieso was het ook vreemd om eerst maaaanden vantevoren je kaarten te kopen en dan lees je ook nog op de site -wat je never nooit bij andere feesten aangekondigd ziet staan- "Kom allemaal zoveel mogelijk met de auto, openbaar vervoer is slecht te doen!" Dan sta je ook ineens voor Onmogelijkheden.... pendelbussen, meerdere pendelboten..... kunnen wij ons opgeven om adviseurs te worden? 's middags (13u)vertrekken om locatie te vinden en enigszins op tijd te komen was wat te veel van het goeie... Wel de eerste boot van 20.30 ....oh nee....21.40;)

On a positive note: wij als feestgangers hebben ons weer van onze beste kanten laten zien want er had zoveel shit kunnen gebeuren door al deze rare acties/beslissingen van UDC. Het was een topsfeertje terwijl er ook een heel divers scala aan bezoekers was.

Aan de sfeer en feestzin van ons lag het in ieder geval niet!


We ALL survived Cape Fear
Ik ben naar beide feesten op het eiland geweest, en ik moet zeggen dat het op de zaterdag een al stuk beter geregeld was. De organisatie heeft dus meteen actie ondernomen na het gezeik op de vrijdag.

Neemt niet weg dat het op vrijdag arelaxed was met ie boot, maar gelukkig komen er de volgende keer 3 boten!!

Van het feest zelf heb ik super genoten!! De locatie, de sfeer, de setjes. Helemaal top! Ik laat mijn feest iig niet verpesten door vervoerproblemen tijdens een eerste editie op een moeilijke locatie. Volgende keer ga ik er vanuit dat UDC het vervoer heeft verbeterd en ben ik zeker weer van de partij! (y)
laatste aanpassing
:respect: voor UDC!

Das precies de reden waarom ik zo graag naar hun feesten ga:D
En ondanks de probs met de boot en de noordpool temperatuur heb ik een geweldige avond gehad:D
Dit was echt een geweldig feesje! Alleen mag er volgende keer ook wel wat schranz gedraaid worden (H)

:cheer: Op naar Ground Zero!
:respect: maar pendelbussen is inderdaad ook makkelijk klote taxi was 2 keer 60 euro vanaf amsterdam centraal.
 
Iedereen hier heeft ook wel gelijk hoor. Het is belachelijk van udc.. maar desondanks blijf ik het wel tof vinden dat ze hun excuus aanbieden. Doet er niks aan af dat het stukken beter had gekund en het organisatorisch gewoon 900x dikke kut was.

Ik heb maar een klachten mail naar udc gestuurd. Eens kijken of ze er wat aan gaan doen
Ik denk dat ik wel mag zeiken zo bijzonder feest was het nou ook weer niet, heb er in de jaren wel wat betere gehad.
Als je ergen zoveel geld voor betaald mag je toch wel verwachten dat het allemaal goed geregeld is, en al helemaal bij zo'n grote organisatie...
Het is niet alsof ze twee dagen van tevoren dit feest bedacht hebben....
Denk dat sommige mensen gewoon snel tevreden zijn :-)
Uitspraak van .:René:. op maandag 19 april 2010 om 13:27:
als je op de laatste boot terug hebt gestaan, zoals ons groepje (ik denk in totaal een bezoeker of 1000 - 1500), is een excuus toch echt te makkelijk om het goed te maken. De sfeer werd echt behoorlijk grimmig na bijna 2,5 uur in de kou staan (eenmaal bij de auto aangekomen mochten we het ijs van de ramen afkrabben)...Excuses kosten niets, zo simpel is het toch? Uiteindelijk wordt hiermee alleen bereikt dat het imago van UDC enigszins wordt gespaard, zonder dat er daadwerkelijk iets tegenover staat voor degenen die hebben moeten afzien.

Ben ik het helemaal mee eens!!
Uitspraak van Lydia op maandag 19 april 2010 om 07:38:
aaaaach.....jongen toch!!! Was je wel moe zeker toen je weer wakker werd...kom op zeg!

Nee!!! Maar wel zonde van mijn tijd :-)
Uitspraak van {NL}Gerrit{NL} op maandag 19 april 2010 om 16:54:
:respect: maar pendelbussen is inderdaad ook makkelijk klote taxi was 2 keer 60 euro vanaf amsterdam centraal.

je had ook naar haarlem kunnen gaan en vandaar uit de nacht trein, had je zeker 40 euro gescheeld (Y)
Uitspraak van d-russo op maandag 19 april 2010 om 23:49:
naar haarlem kunnen

had ook een fiets kunnen huren voor 6,50 per dag..;).. en met ons mee moeten fietsen..:P
had je nog meer gescheeld..;)
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 april 2010 om 17:18:
Ik heb maar een klachten mail naar udc gestuurd. Eens kijken of ze er wat aan gaan doen

Ben benieuwd of je een reactie op je email krijg, ik heb er voor dat het feest begon 2 verstuurd en nooit meer wat op gehoord, dus UDC vind ik niet netjes met hun klanten om gaan.
Als ik dat even optel bij het belachelijke gedoe rondom die boot begin ik toch te geloven dat het ze meer te doen is om het binnen harken van de cash..

( zo jammer, vooral omdat het feest zelf wel goed was )
 
het is niet de eerste keer dat udc iets niet goed geregeld heeft, jammer. locatie is top iig.
laatste aanpassing
Uitspraak van Turbo-D op dinsdag 20 april 2010 om 11:17:
Als ik dat even optel bij het belachelijke gedoe rondom die boot begin ik toch te geloven dat het ze meer te doen is om het binnen harken van de cash..

Dat is tegenwoordig echt wel het doel ja, die prijzen zijn echt niet normaal meer...
Uitspraak van SuperRupsje op dinsdag 20 april 2010 om 14:51:
Uitspraak van SINNED op maandag 19 april 2010 om 17:58:
Denk dat sommige mensen gewoon snel wat te zeiken hebben

Dat is geen uitspraak van mij hoor :-)
Uitspraak van Turbo-D op dinsdag 20 april 2010 om 11:17:
Ben benieuwd of je een reactie op je email krijg, ik heb er voor dat het feest begon 2 verstuurd en nooit meer wat op gehoord, dus UDC vind ik niet netjes met hun klanten om gaan.
Als ik dat even optel bij het belachelijke gedoe rondom die boot begin ik toch te geloven dat het ze meer te doen is om het binnen harken van de cash..

Hier idem.

Heb ook een mail verzonden met wat vragen erin.
Mocht er geen concreet antwoord komen binnen enkele werkdagen gaat diezelfde mail
alsnog als hardcopy brief aangetekend richting hun postadres.
Uitspraak van -TVB- op zondag 18 april 2010 om 14:00:
Party op het eiland zelf was ge-wel-dig!

Daaaaar gaat de discussie ook niet over :)
Wij hebben, als ik t zo allemaal lees, nog geluk gehad met de boot wachttijden... Maar die vreselijke kutkou was er niet minder om. Normaal knap je tijdens t feesten wel op, danwel door t springen, danwel doordat je ergens binnen komt waar t warm is. Nu moest je t vooral van t springen hebben, en elke keer als we ff buiten liepen kreeg ik t weer ijskoud. Heb t dan ook de hele nacht (off en on) fucking koud gehad. Wij zijn daarom bijna alleen maar in de bunker en tent geweest. Jammer, want t lijkt mij een superplek om buiten rond te struinen en met iedereen te ouwehoeren die je tegenkomt. Vind ik altijd een vd leukste bezigheden op buitenfeesten. Lang verhaal kort: zoals meer mensen zeggen, graag de volgende CF in de zomer en/of overdag!!
 
Uitspraak van Cinnnn op zaterdag 24 april 2010 om 08:43:
Kom ik nog even aan met "gezeur"

"UDC heeft heel leuk hun excuus aangeboden.. Wat natuurlijk niet meer dan logisch is.. Het is alleen jammer dat ze de waarheid niet vertellen.
Gisteren een feest gehad op deze boot gepraat met de bemanningsleden + kapitein..
UDC wilde de schoonmaak koste niet betalen, daarom mocht het benedendek niet open en daarom mocht er niemand naar de WC.
De boot zou niet om het half uur gaar, maar om het uur.
Op het laatst en dat is de reden waarom iedereen zo lang moest wachten, is dat de organisatie gezegd heeft dat de boot nog maar twee keer mocht varen. En dat ze moesten wachten tot er 1100 man op het schip stond...

Dus onzin om die boot + kapitein + bemanningsleden de schuld te geven... Schuld ligt bij UDC zelf..

Zo dat moest er ff uit:)"


Bovenstaande plaatst het excuusbericht van UDC toch wel even in een ander daglicht.
laatste aanpassing
ik ging 2 vrienden ophalen en het was idd kout en duur de lang godverdomme 2 uur staan wachten op een bood ..! maja volgende keer ga ik ook maar heen heb er wel goede reacties over gehoord voor de rest.!