Partyflock
 
­ Nederland

30 April de vijfde en laatste editie Uptempo in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Uptempo
4 maart 2010
FeestUptempo · Queensday Rave
Datumvrijdag 30 april 2010
LocatieSchaaf
Koninginnedag is voor de meeste onder ons zwalken over de markt, kansloos dronken worden in overvolle kroegjes met hoempapa muziek, beetje blowen tot je er bij neervalt, naar Amsterdam gaan (wat half Nederland doet, lekker de mensen massa in) etc. etc. Allemaal opties om Koninginnedag prima door te komen. Maar om een dag als deze echt knallend af te sluiten wordt er voor jullie in Muziekcentrum Schaaf te Leeuwarden, voor inmiddels de 5e en laatste keer Uptempo georganiseerd.

Zoals bekend heeft de gemeente Leeuwarden het o zo sfeervolle zalencentrum terug gekocht en zal Schaaf dit jaar voor de laatste keer het podium zijn voor Uptempo. Dus hier is de gelegenheid om met Uptempo voor de laatste keer Koninginnedag ouderwets knallend af te sluiten met lekkere harde stampende Hardstyle / oldschool en Hardcore. Aan Rabies & Alian (de twee ras echte Friese heren) de taak om als eerste de decks bestijgen en de eerste bezoekers te doen verwelkomen met een fijn staaltje oldskool. Voor deze heren geen probleem. Zij zullen het publiek naar hun hand zetten op elke manier die zij maar willen doormiddel van het publiek te overrompelen met bekende lekkere oldskool sounds die je weer helemaal mee terug nemen naar die goede oude tijd en herinneringen.

Na “the oldies” is het moment aangebroken voor de Italiaanse Hardstyle om de zaal op zijn grondvesten te doen schudden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zeker niet onbekende Leeuwarder DJ, Da Pauli. In Nederland en zelfs daarbuiten bekend door o.a. Civilization Outdoor, Multigroove, Decibel Outdoor Festival en Qlubtempo. Da Pauli's set wordt weder een memorabel moment voor de bezoekers, met zijn ongekende kenmerkende (Hard)style set zal het publiek Da Pauli op Uptempo nog lang bij blijven. Oude hardcore tijden herleven, maar op een ander vlak…..DJ UZI in Leeuwarden, on the decks! UZI zeer bekend van ID&T, The Hitsquad, en de wereldberoemde act UZI and Da Mouth of Madness. UZI zal de avond hakkend voortzetten zodat aan “Koninginnedag-energie” geen gebrek ontstaat voor de afsluiter deze editie.

Hardcore in de meest pure vorm die er bestaat, zal het publiek doen hakken en zagen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het zeker niet onbekende Friese duo, Thrillseekers. Dit duo heeft al veel bekendheid vergaart in de Friese Regionen en mag nu Uptempo op waardige en knallende manier afsluiten. Insiders weten dat de Thrillseekers altijd zorgen voor gekte achter de draaitafels, het zal nu ook wel ontaarden in een regelrecht gekkenhuis tijdens afsluitende set van Koninginnedag 2010. Al dit geweld kunnen jullie meemaken, een feest om je Koninginnedag goed af te sluiten, op 30 april 2010 in Schaaf, kun jij Uptempo beleven voor maar € 10,-p.p. (doorsale only)

De toegang is geopend vanaf 18:00 uur en de muziek zal tot 01:00 uur blijven klinken.

Uptempo de enige echte Koninginnedag afsluiter in Leeuwarden. Tot 30 april.

4 opmerkingen

altijd leuke afsluiter van een gezellige dag in lwd!
 
Artiest Spiderhead
zoiezo aanwezig :D jammer dat het laaste X is :(.
Hardcore in de meest pure vorm die er bestaat, zal het publiek doen hakken en zagen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het zeker niet onbekende Friese duo, Thrillseekers. Dit duo heeft al veel bekendheid vergaart in de Friese Regionen en mag nu Uptempo op waardige en knallende manier afsluiten. Insiders weten dat de Thrillseekers altijd zorgen voor gekte achter de draaitafels, het zal nu ook wel ontaarden in een regelrecht gekkenhuis tijdens afsluitende set van Koninginnedag 2010

haha _o_ heerlijk beschreven.

Succes mannen! Niet aanwezig denk ik :(