Partyflock
 

365LIVE! In De Sugar Factory

gepubliceerd door , op
In de maand mei organiseert 365Mag weer een nieuwe editie van 365(live)! In de Sugar Factory, Amsterdam. Beroemd en berucht door de live artiesten die er elke keer optreden en de losgeslagen muziekliefhebbers die elke keer weer trouw in de gezellige Sugar Factory samen komen.

De laatste editie stond helemaal in het teken van feestenbeesten en Fabric residents Terry Francis en Nathan Coles. Voor de maand mei heeft 365Mag allrounder Adultnapper uitgenodigd. Adultnapper is geboren als Francis Harris en was ooit een ras echte punk rocker die dance muziek haatte, maar reeds is hij ontpopt tot een van de beste underground DJ/Producers. Zijn afkeer tegen herhalende loops en hoppende melodieën vormde zijn unieke stijl. Zijn muziek word gekarakteriseerd door dikke basslijnen, swingende micro ritmes en tonale melodieën. Harris heeft onder andere tracks uitgebracht op Steve Bugs ‘Audiomatique' en Frank Lorber's ‘Number' en op zijn eigen label ‘Ransom Note'.

{argument 'id' ontbreekt}

‘Ransom Note' laat wederom de unieke stijl van Adultnapper zien. Alle releases kunnen beschouwd worden als een deel van een boek en als je een hoofdstuk overslaat volg je de verhaallijn niet meer. Ook de covers van deze vinyl's vertellen een verhaal en worden geïllustreerd door John Stroud. Ooit begon Adultnapper aan een studie filosofie, misschien haalt hij daar zijn oneindige inspiratie wel vandaan. Wat is er nou mooier dan muziek op een dieper niveau te mogen ervaren?



Op de dansvloer staat Harris bekend om zijn precisie werk. Met een dikke pompende groove neemt Harris zijn publiek mee in een melodische reis door de elektronische muziekwereld. Dit heeft hij zoal bewezen op plekken zoals party heaven Ibiza, Club Cielo in New York en Weekend in Berlijn. Naast deze muziekfantast zal ook Amsterdams eigen Ille Bitch, ook wel bekend als Micheal von L, achter de decks in de Sugar Factory neerstrijken. Ille Bitch is erg gewild in de Nederlandse house scène en dat is zeker niet onterecht. Ondanks dat hij tijdens de laatste Gouden Kabouter Awards een prijs in ontvangst heeft mogen nemen voor ‘Worst Dressed DJ' willen wij Ille Bitch altijd wel zien rocken achter die draaitafels! Hobbelend van house melodieën tot diepere techno basslijnen, Ille Bitch heeft van alles wat in zijn platentas verstopt. En je zult nooit precies weten met wat hij nu weer op de proppen zal komen!

De derde en laatste DJ die zich mag toevoegen aan dit muzikale geweld is Engeland eigen Leama. Zijn diversiteit spreekt voor zich onder al zijn fans. Dit is echt een DJ die letterlijk van alle markten thuis is. Leama is net terug van een tour in Zuid Amerika en hij is gemist hier in Amsterdam. Leama is resident op de Miko avonden op donderdag in de Sugar Factory en de leden van New House Collective hebben zijn muzikale uitspattingen gemist. Wat je precies van Leama kan verwachten is altijd een raadsel. Zijn sound varieert van diepe technobeats tot melodieuze en strakke house ritmes. Een variatie waar iedereen zich in zal kunnen vinden.

Al met al beloofd deze volgende editie van 365(live)! Er weer eentje te worden die je als house en techno liefhebber absoluut in je agenda moet schrijven! 29 mei, Sugar Factory Amsterdam, see you there!

1 opmerking

adultnapper (Y)