Partyflock
 

KitCatKlub Koninginnedag 2010

gepubliceerd door , op
KitcatKlub Q Day op straat
21 april 2010
De gezellige bende van KitCatKlub strijkt dit jaar neer op een van de vetste spots van de stad Amsterdam. Op de hoek van de Utrechtsestraat en het Frederiksplein wordt een podium neergezet met alle toeters en bellen die je kan bedenken op de meest losse dag van het jaar. Koninginnedag 2010 met KitCatKlub, het feest kan beginnen.

Vorig jaar was het een waanzinnig feest met een uitzinnig publiek voor café De Huyschkaemer met een veelzijdigheid aan topartiesten, zoals Wouter de Moor, Marcello, Stefano Richetta, MarYsol 🇫🇷 en nog vele andere. Om meer mensen van een topdag te kunnen voorzien verhuist KitCatKlub nu een paar deuren verder naar het roemruchte café Oosterling om daar goed los te gaan. KitCatKlub gaat tijdens Koninginnedag vooral voor een gezellig feest zonder moeilijk te doen. Geen beukende techno of piepende minimal, ook geen Hollandse tranentrekkers of Carnavalshits. Al het goede elektronische dat daar tussen valt inclusief de hits die je moet horen, gebracht door artiesten die zelf van een feestje houden en tegelijkertijd nog veel beter weten hoe je er een moet bouwen. Verwacht jongens als Wouter de Moor, Philip Young, Stefano Richetta en Vincenzo de Bull.

KitCatKlub heeft ook een aantal verrassingen in petto voor haar publiek. Mystery Guests zijn het grootste cliché van feestjesland, maar voor deze editie gaat die vlieger toch echt op. Er staan grote nationale en internationale gasten die dag op het KitCatKlub podium waarvan de namen niet naar buiten mogen komen. In de lijn van zijn Click feesten kan je van organisator Stefano Richetta dikke namen verwachten en een boel doldwaze feestvreugde.

Maak je borst dus nat voor deze bijzondere KitCatKlub editie. Terug van eigenlijk nooit weggeweest zetten ze 30 april het beste Koninginnedag kwartier volledig op hun kop. Ongedwongen zal de Koningin en vooral het leven gevierd worden.

Wees erbij of blijf thuis

3 opmerkingen

Toevoeging: Bart Skils, meer zullen volgen maar wij verklappen niet alles :)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 72250, 16337}
voor het eerst op frederiksplein een echt happening met koninginnedag! Ben uber benieuwd!
volgens mij wordt het ook een feest :p