Partyflock
 

Onderstroom @ Sugar Factory

gepubliceerd door , op
Onderstroom breidt uit! Als één van de nieuwe avonden van Saturday Factory gaat Onderstroom 24 april de Sugar Factory veroveren. Saturday Factory is in januari 2010 als een speer van start gegaan met stampendvolle avonden onder de bezielende leiding van grootheden als Sébastien Léger, Timo Maas, Marc Houle en Ida Engberg. Met de Rubiks Kube als nieuw thema laat Onderstroom haar spannende, veelzijdige en grenzeloze gezicht zien. Het gekleurde puzzelkubusje zal op meerde vlakken de avond gaan inkleuren zowel visueel als muzikaal!

Bij expansie hoort een knalfeest en daarom heeft Onderstroom Martin Eyerer, dé grote man van het Kling Klong label weten te boeken. De Duitser staat wereldwijd bekend om zijn releases op o.a. Great Stuff, Boxer Records en Audiomatique. Naast hiphop en pop produceert Martin ook de nodige techno en zeer ritmische tech-house. Met zijn eigenzinnige groove bouwt onze Oosterbuur elke set op naar een spetterende climax. Martin laat 24 april zijn tech-housecollectie thuis en zet de Sugar op zijn kop met onvervalste techno. Check hier een van zijn laatste klappers:

{argument 'id' ontbreekt}

Natuurlijk heeft Onderstroom bijkleurende artiesten gevonden want de man die de avond gaat aftrappen is niemand minder dan Tim Wolff. In de ton op het Westergasterrein heeft Tim al een legendarische ten horen mogen brengen tijdens Awakenings. Daarnaast heeft deze man ondertussen al meerdere platen uitgebracht op labels zoals Eevonext en Tik Tok Music. In 2010 staan er releases te wachten bij Piekup Records en Wolfskuil Records. De redenen om deze held binnen te halen zijn dus in overvloed.

Ook Nicole Rosie is van de partij. Deze vrouw staat haar mannetje in de Onderstroom crew en is een graag geziene gaste bij de ON feesten. Zij zal het publiek weer stevig gaan opzwepen met één van haar stevigste en diepste technosets.

De nacht wordt afgesloten door de ADHD'ers van Onderstroom. Wub en Mark Boon halen alle platen uit de kast. Laat je in de late uurtjes aansteken door hun enthousiasme; voetjes van de vloer en handjes in de lucht!

Een nieuwe Onderstroom betekent nieuwe visuals. De enige echte F staat garant voor beelden die je meeslepen naar een andere dimensie. Deze avond geeft ze haar eigen draai aan de Rubiks Kube.

Het wordt een beestachtige avond dus zorg dat je erbij bent!

2 opmerkingen

Respect Nokkie Nakky lekker bezig