Partyflock
 

Underground Shock presents five years anniversary
Last update

gepubliceerd door , op
Underground Shock presents five years anniversary
13 januari 2010
FeestUnderground Shock · 5 years anniversary
Datumzondag 4 april 2010
WinactieUnderground Shock actiegesloten
LocatieinCasa
Twijfel jij er nog aan waar je eerste paasdag gaat knallen? Dan is Danssalon inCasa aan de Lammermarkt in Leiden 'the place to be' voor jou.

Tweemaal per jaar presenteert Danssalon inCasa samen met Underground Shock een groot hardcoreconcept. Eerste paasdag zal Underground Shock Leiden op haar grondvesten te laten schudden met hun Underground Shock hardcoreconcept. Deze organisatie uit het westen van Nederland weet echt wel hoe een hardcorefeestje georganiseerd moet worden. De vorige Underground Shock editie in Danssalon inCasa was dan ook een echte knaller

Hier nog even de lijn omhoog met de vastgestelde draaitijden:

1: Mainstage
23:00 - 00:00 s'Aphira vs DavidCentral
00:00 - 01:00 Enzyme X vs Human Resource
01:00 - 02:30 Mad Dog vs Amnesys
02:30 - 04:00 Noize Suppressor vs Endymion
04:00 - 05:00 Paul Elstak vs Meagashira
MC: Axys

Kaartverkoop
Vrijwel direct na aankondiging van dit 5 jarig bestaan van Underground Shock ontstond er een run op de tickets. Tickets voor Underground Shock kosten € 12,50 excl. fee in de voorverkoop en zijn nu nog verkrijgbaar via www.underground-shock.nl en en één van de 200 Free Record Shop filialen in Nederland. Underground Shock zal aan de deur nog 300 tickets beschikbaar stellen voor de late beslissers. Zorg ervoor dat je op tijd in het bezit bent van tickets, zodat je dit unieke evenement niet hoeft te missen!

Camera’s
Camera’s en digitale camera’s zijn op dit evenement gewoon toegestaan. Professionele video opnamen apparatuur zijn verboden. Na het feest is er o.a. op de volgende websites een uitgebreid foto verslag van het feest te vinden: www.underground-shock.nl, www.leidenonline.nu en www.extreem-party.nl.

Legitimatie
Voor het evenement Underground Shock geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem hierom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een paspoort of een identiteitskaart zijn geldige legitimatie bewijzen.

Openbaar vervoer / parkeren
Danssalon inCasa ligt op loop afstand van het centraal station Leiden welke op het nachttraject is aangesloten. Tevens bevindt zich nabij deze locatie een grote parkeerplaats waar je niet hoeft te betalen!

Vervolg editie
Ook voor Leidens Ontzet heeft Underground Shock al een contract getekend met Danssalon inCasa. Vergeet niet om dit evenement alvast in je agenda te zetten: vrijdag 1 oktober 2010: Underground Shock - Leidens ontzet 2010

4 opmerkingen

Bertram ik kan niet anders zeggen dat ik het echt knap vind wat je allemaal regelt voor Leiden

:respect:
Timetable (Y) !