Partyflock
 

Saturday Factory in april

gepubliceerd door , op
Saturday Factory in april gaat los met o.a. Butch, Funk d'Void, Jamie Anderson, Terry Toner, Secret Cinema en Martin Eyerer.

Men neme de volgende ingrediënten:

Mix deze ingrediënten tot een explosieve cocktail door elkaar en je hebt Saturday Factory in april 2010: dikke house en techno zoals het bedoeld is… recht voor je raap!

Op 3 april wordt de maand sterk begonnen. Hét kwaliteitslabel uit München komt langt voor een exclusieve showcase: Great Stuff Recordings! Dankzij een constante stroom aan knetterende releases staat dit label erg goed aangeschreven bij zowel dj's als partypeople. Bulent Guerler aka Butch is de afgevaardigde die de Great Stuff sound door de Sugar Factory gaat laten denderen. Dankzij zijn goed ontvangen album Papillon met hits als Amelie is hij niet meer weg te denken uit de scene. Dit geldt ook voor Juan Sanchez, de Amsterdammer die zich vorig jaar ook bij het label heeft aangesloten. Het Bar27 collectief maakt de avond compleet met opzwepende sets van Lucatone & Ricketic.

De week erop wordt helemaal bijzonder. Met trots viert Nachttheater Sugar Factory haar vijfjarig bestaan! Sugar Factory is opgericht in 2005 vanuit een privé initiatief van enkele gepassioneerde creatieve ondernemers en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een multimediaal nachttheater, hetgeen Sugar Factory onderscheidt van andere clubs en uitgaansgelegenheden. Niet alleen worden er goede dj sets en live muziek geprogrammeerd maar staat het stimuleren en faciliteren van cross-overs tussen muziek, kunst en cultuur centraal in Sugar Factory. Op 10 april wordt er dus stevig uitgepakt, met een indrukwekkende rij optredens van niet de minsten. Zoals Funk d'Void aka Francois Dubois, bekend van zijn ijzersterke releases op Soma. Ook Jamie Anderson is erbij, de techno held uit Bristol is eindelijk weer eens in ons land te vinden. De avond wordt compleet gemaakt met de Sugar residents Terry Toner, Carlos Valdes en Eric de Man.

Op 17 april nodigt Saturday Factory Gem Sessions uit, de clubavond verbonden aan het label van Secret Cinema. Naast deze headliner die een 3 uurs set gaat weggeven is zijn protegé Egbert van de partij. Samen sloten ze met veel succes al Awakenings af in het Klokgebouw in Eindhoven. En alsof dit nog niet genoeg is zijn Peter Horrevorts & Vân Anh (Great Stuff) dabei met een back2back set!

De maand wordt op zaterdag 24 april afgesloten en afgetopt met de komst van Onderstroom. Dit is een jonge en frisse organisatie met veel ambitie. Voor hun tweede avond in de Sugar Factory hebben ze Martin Eyerer uitgenodigd, bekend van zijn uitmuntende platen op o.a. Great Stuff, Renaissance, Trapez en zijn eigen Kling Klong Recordings. Zijn unieke en eigenzinnige sound is opgebouwd uit tech house, minimal en electro. Onderstroom residents Mark Boon, Wub en Nicole Rosie zijn uiteraard ook van de partij, plus Tim Wolff die zijn Detroit tech house platen meeneemt.

Saturday Factory is hierdoor vaste prik voor veel clubbers in het Amsterdamse nachtleven. Het is simpelweg de plek waar je zonder in de agenda te hoeven kijken wekelijks heen kan voor dikke line ups in een intieme setting, met veel kwaliteit en afwisseling.

Hou Saturday Factory in de gaten, want in mei kan je namen als Robert Babicz, Heartthrob, Marc Romboy, Rodriguez Jr en Michel de Hey verwachten! Op www.sugarfactory.nl en Facebook vind je alle informatie.

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}

:cheer: