Partyflock
 

Een royale aprilmaand bij Reveal in Escape

gepubliceerd door , op
Reveal programmeert ook voor april gestaag door! De sterke programmering in combinatie met de leukste mensen van Amsterdam en omgeving, spraakmakende acts en dazzling visuals maken van Reveal met recht het meest besproken feest van Amsterdam. U was getuigen van plastische ingrepen, schaap slachtende paspoppen en pantyverslindende fashionistas. Maar u genoot niet alleen van het dolgedraaide entertainment, ook de vingerlikkende muziek was weer genieten geblazen. De opzwepende afroritmes van Sunnery James & Ryan Marciano, onevenaarbare Housequake praktijken met ROOG en ook duiken in het diepe met Warren Fellow, werd door u allen met veel enthousiasme ontvangen! And again the place was filled! Let's Reveal April once again!

The return of...
Benny Rodrigues! Na een sabbatical van ruim drie maanden maakt Benny Rodrigues zijn langverwachte comeback in de Nederlandse partyscene. Zijn eerste gig in 2010 is er niet zomaar een. Deze draaitafelkoning draait platen niet alleen aan elkaar maar vooral door-, over-, boven- en onder elkaar. Let's Reveal Benny Rodrigues in 2010! De organisatie wordt nu al platgemaild voor de timetable. Nog even geduld!

Programmering
Progressief met een knipoog naar het heden en het verleden. Reveal the line-up… Warme of rauwe beats, minimalistisch ge-spatter of edgy- en vocalistische house gebracht door neerlands trots, internationale gasten en aanstormend talent. Adoreer de dj, adoreer jezelf, adoreer de muziek, het clubgevoel. Reveal rekent af met hokjes gedrag en daagt je 108…. Escape from reality…… be part of the night! Benny Rodrigues (1st in 2010), Erick E, Daniel Bovie & Roy Rox, Philip Young, Marc Benjamin, Carita La Niña, Leroy Styles, René Amesz, Firebeatz, Michael Mendoza, Quentin van Honk, Frederik Abas, Groovenatics, Jaz von D., Deniche, Raymundo, Rubywax, Raphaella Brown, Danney Canova. Hosted by: Mc Roga, Mc Iceman, Mc yaNto. Visuals by: VJ Escapation LIVE Entertainment by: BeDifferent

01 April:Benny Rodrigues , Carita La Niña , Quentin van Honk , MC Roga
08 April:Groovenatics , Marc Benjamin , Firebeatz , MC Iceman
15 April:Leroy Styles , René René Amesz , Michael Mendoza , MC Bizzey
22 April:Erick E , Philip Young , Jaz von D , Deniche , MC Iceman
29 April:Daniel Bovie & Roy Rox , Raymundo , Frederik Abas , Rubywax ,Raphaella Brown, Danney Canova, MC yaNto

Tickets
Kaarten voor Reveal kosten €10,00 (ex presale fee) en zijn verkrijgbaar bij alle Primera shops bij jou in de buurt. Ook kan je je kaarten online bestellen via (www.reveal-online.com) of via (www.escape.nl). Studenten kunnen gebruik maken van de studentenkorting en betalen aan de deur slechts €6,00. Reveal is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. ID Verplicht. De deuren van Escape zullen openen om 23:00 uur en open blijven tot 04:00. Let op! Kom op tijd…Vanaf 00:00 uur is er namelijk flinke rij vorming voor de deur van Escape. Meer informatie over het deurbeleid vindt je op www.Reveal-Online.com.

Tickets Queensnight 29 April
Kaarten voor Reveal Queensnight kosten €16,00 (ex presale fee) en zijn verkrijgbaar bij alle Primera shops bij jou in de buurt. Ook kan je je kaarten online bestellen via (www.reveal-online.com) of via (www.escape.nl). LET OP! De verwachting is dat Reveal Queensnight geheel gaat uitverkopen! Extreme drukte is verwacht aan de deur van Escape en op het RembrandtPlein. Kom dus vroeg! Free tickets zijn vanavond NIET geldig!

1 opmerking

:yes: reveal kicks ass!