Partyflock
 

Back To The 90’s

gepubliceerd door , op
Het heeft de fans heel wat overtuigingskracht gekost, maar vanmorgen was het in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow dan eindelijk zo ver. Na Patrick ‘Pat Krimson’ Claesen en Olivier Adams heeft nu ook Erik Goossens op de radio ingestemd met een reünie van Leopold 3, de groep die in de jaren negentig in Vlaanderen hoge toppen scheerde met hits als Volle maan, Zomernachten, Vergeet-mij-nietje en Vrij zijn. Ze spelen op zaterdag 3 april op Back to the 90s in het Sportpaleis.

De reünie van zanger Erik Goossens, toetsenist/gitarist Patrick ‘Pat Krimson’ Claesen en drummer/producer Dave Peters komt er na een grootscheepse campagne van de fans. Die reageerden massaal toen Erik Goossens op zaterdag 13 maart te gast was in het MNM-programma 90’s & nillies. Erik Goossens en Pat Krimson waren geen vragende partij voor een reünie, maar waren bereid om erover na te denken als er veel weerklank kwam van de fans. Die lieten zich dat geen twee keer zeggen en grepen elke gelegenheid aan om op MNM en op het internet op te roepen tot een comeback. Dinsdag wist Dave Peters drummer en producer Dave Peters alvast te overtuigen en woensdagochtend ging ook Pat Krimson overstag in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Alleen zanger Erik Goossens had nog steeds zijn twijfels. Peter Van de Veire zette alles op alles en overtuigde achtereenvolgens vrouwlief Bieke Ilegems en dochter Noa om ten huize Goossens mee aan de kar te trekken. Dat heeft blijkbaar vruchten afgeworpen, want vanochtend stemde ook Erik in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow eindelijk in met een reünie van Leopold 3.

Verrassing alom wanneer enkele minuten later ook reeds een podium voor het reünie-concert werd gevonden. Peter Van de Veire kreeg de organisatie van Back to the 90s aan de lijn, die Leopold 3 een éénmalig reünieconcert in het Sportpaleis aanbood. Behalve Leopold 3 treden op Back to the 90s ook de ninetiesiconen Run-D.M.C., Snap!, Captain Hollywood, Whigfield, Corona en 2 Fabiola op. De fans van Leopold 3 krijgen op zaterdag 3 april dus nog één maal de kans hun jeugdidolen aan het werk te zien !

4 opmerkingen

 
RUN DMC !!!
RUN D.M.C. kunnen niet eens optreden.
Het lijkt me sterk gezien het overlijden van één van de bandleden.....

Laatste keer RUN D.M.C. in Nederland was als ik het goed heb op het Frozenland Festival in Leeuwarden.
Uitspraak van Marlin op dinsdag 30 maart 2010 om 14:26:
RUN D.M.C. kunnen niet eens optreden.
Het lijkt me sterk gezien het overlijden van één van de bandleden.....

Laatste keer RUN D.M.C. in Nederland was als ik het goed heb op het Frozenland Festival in Leeuwarden.

a het is niet in nederland
b Run z'n kachel moet ook branden :P
c het is het sportpaleis dus dat zou genoeg moeten opbrengen om run te boeken.