Partyflock
 
­ Nederland

Stereo Rockers in Club Westwood

anoniem gepubliceerd op
Stereo Rockers is een dance concept van een nieuwe organisatie uit Den Haag waarvan de eerste editie op 10 april zal plaatsvinden In Club Westwood. Westwood beter bekend als één van de oudste en gezelligste discotheek die Den Haag ooit heeft gehad en nog is het steeds een de place to be. Stereo Rockers staat voor rockin house music, gezellige mensen, en ieder editie zal een volledig spektakel zijn waar je u tegen zal zeggen. Elk feest zorgen wij weer voor DJ’s die het dak eraf zullen rocken. Betreed de rode loper, voel je als een rockster en laat je fotograferen door de paparazzi . Strike a pose en wie weet sta jij binnenkort met je gezicht op de cover van de volgende Stereo Rockers.

Tijdens deze eerste editie van Stereo Rockers presenteren we onze formatie Bassjackers. Deze jongens afkomstig uit Tilburg zijn onafscheidelijk, ze draaien wekelijks de zalen plat en zijn ook welbekend door hun recente releases. Korte tijd geleden hebben zij samen met MC Bizzey hun nieuwste track “Stronger” gereleased. Naast het feit dat ze produceren staan ze ook geregeld op feesten als Nope is dope en festivals als Latin Village en Emporium.

Een bekende DJ uit het Haagse uitgaansleven die keer op keer bewijst een upcoming star te zijn is Fetish Verdi. Deze man heeft zijn vaste plekje op I Love Los verdiend door zijn uplifting house beats waarmee hij het publiek keer op keer weer meeneemt tot een ultieme hoogtepunt. Johnny Rockwell kan niet ontbreken op deze line-up. Met al meer dan vijftien jaar internationale ervaring in de clubs weet hij als geen ander hoe een goed feestje eruit hoort te zien. Komende zomer zal hij te vinden zijn in clubs in Canada, Spanje, Italië en komt tussendoor ook terug naar Nederland om onder andere aanwezig te zijn tijdens Stereo Rockers. Met zijn alle kunnen van Johnny Rockwell een flinke dosis house Music verwachten van internationale allure.

Simon Frederix is de man achter Stereo Rockers! Deze resident maakt jouw avond wel erg bijzonder en zal voor een enorme boost in de zaal zorgen wat zeker opgemerkt zal worden. Al geruime tijd zorgt hij voor top entertainment in de clubs en is een meester achter de mixer. Zijn muziekkeuze zorgt voor een weergaloze sfeer, of hij een avond begint of eindigt, rocken zal die! De avond zal worden gestart door upcoming star Double U-V, draait al enkele jaren en is sinds korte tijd te zien in de Clubs. Stereo Rockers heeft hem kunnen strikken om zichzelf te bewijzen tijdens deze avond.

Het feest is niet compleet zonder Issy, een man met een opzwepende stem die keer op keer de mensen heeft geëntertaind op feesten als Franchise en Gekkehouse! Als geen ander weet hij het publiek los te krijgen!

Wees een Rockstar en bereid je voor op een ongekende beleving. Voor dit waanzinnige feest betaal je slechts 8 euro in de voorverkoop. Om deze voorverkoop tickets te bemachtigen ga je naar eerst volgende verkooppunten:

Happy Family Fashion Vlierboomstraat 670 Den Haag
Headz for Hair Papestraat 9 Den Haag.

1 opmerking