Partyflock
 

Hed Kandi tour 2010
The future sound of House

gepubliceerd door , op
Hed Kandi tour 2010
18 maart 2010
De onthulling van ‘s werelds grootste discobal, een stortvloed aan vuurkanonnen en confetti, de uitzinnige solo van Candy Dulfer en de sexy ballonnenstriptease van de Kandi girls, zijn momenten die bij velen vers in het geheugen gegrift staan. Op 6 maart kwamen namelijk maar liefst 5500 fans samen in een uitverkochte Heineken Music Hall om het 10 jarig bestaan van Hed Kandi te vieren. Maar tijd om bij deze mijlpaal stil te staan is er niet want op 27 maart strijkt de Hed Kandi tour 2010 neer in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Maak een reis door de tijd op deze speciale ‘Future sound of House’ editie.

In 1999 werd Hed Kandi in wereldstad Londen geboren. Inmiddels is 'the most glamorous music and lifestyle brand' uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Hed Kandi heeft de afgelopen 10 jaar haar muzikale voetsporen achtergelaten op alle continenten, in bruisende steden als Miami, Tokio, St. Tropez, Kaapstad, Melbourne en Rio de Janeiro. Op de teller staat maar liefst 1000 feesten per jaar met meer dan 1.5 miljoen bezoekers en zijn er bijna 100 Hed Kandi albums uitgebracht.

Welcome to the future sound of house met de classy club sounds van de internationale Hed Kandi residents. Naast Nederlands enige officiële Hed Kandi resident Steven Quarré, die al een onuitwisbare indruk achterliet op de Hed Kandi new years eve editie in de Winkel van Sinkel, wordt Ibiza resident Greg Myers speciaal vanuit het partyeiland Ibiza ingevlogen.

Deze housejunk zette afgelopen zomer wekelijks de Hed Kandi dansvloer in vuur en vlam in de legendarische space. Maar ook in de winter ziet de agenda van deze hoogvlieger er bijzonder zonnig uit met een optredens in Frankfurt’s Cocoon club, Koh Samui’s Nikki Beach en de Ministry of Sound club in Maleisië. Met de omschrijving van zijn muziekstijl als ‘twisted sexy house’, belooft Greg Myers’s debuut in Nederland mindblowing te worden.

Naast een dosis stylish funky house music van de Hed Kandi residents zullen de zwoele klanken van Ace on sax, MC Choral en Groovesum (percussion) je de welbekende Hed Kandi kippenvel momentjes bezorgen. Voeg hier het spectaculaire decor en de Kandi girls die zo uit een sci-fi film lijken te zijn weggelopen aan toe en…it’s gonna be a night to remember!

Kleed je voor deze editie traditiegetrouw deliciously stylish, de Kandi girls zullen er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat je outfit een futuristische tintje krijgt. Tickets kosten 15 euro (voorverkoop, ex fee) en 18 euro (deur) en kun je nu via www.hedkandi.nl bestellen.