Partyflock
 

Click
De Westerunie gaat weer vlammen

gepubliceerd door , op
Click
16 maart 2010
Techno tot in iedere vezel van haar betekenis. Op zaterdag 10 april zet Click onverminderd koersvast weer een dijk van een editie neer in de hoofdstedelijke WesterUnie. Na steevast uitverkochte edities met zo goed als alle groten der industrie achter de decks zullen nu Joris Voorn, Remy, Anton Pieëte, Wouter de Moor en Philip Young het Click gevoel tot ongekende hoogten doen stijgen. Een euforische editie, waar de voeten stevig op de vloer en de handen onafgebroken in de lucht zullen zijn.

Als men het heeft over de mensen van het moment, dan wordt de naam Joris Voorn absoluut in dezelfde adem genoemd. Zowel live als met zijn dj-sets behoort Joris Voorn, afgestudeerd architect en voormalig protegé van Rem Koolhaas, tot de meest relevante dj’s/producers/muzikanten van nu. Hij heeft onafgebroken boekingen op de meest inspirerende plekken ter wereld en producties waar weinig mensen uit de industrie, noch het publiek, omheen kunnen. Voorn omschrijft zijn eigen stijl met de kernwoorden 'Ambient Dub Techno'. In de praktijk komt dat neer op opzwepende en kraakheldere techno sets met melodie en ritme. Het is meer dan de hoogste tijd dat Joris Voorn zijn opwachting maakt tijdens Click. Met zijn bizar volle internationale agenda is het dan ook een absolute must hem in de Amsterdamse WesterUnie te gaan zien.

Anton Pieëte is iemand die voor je gevoel al lang op Click in de WesterUnie heeft staan vlammen. Dat is niet het geval. Ook Anton Pieëte agenda brengt hem vanuit Amsterdam naar Beiroet en terug via Brussel door naar Gran Canaria. Hij zit dus niet stil, evenmin als zijn muziek je dat laat doen, stilzitten. Mede dankzij Siberian knalde hij de internationale kaart op en hij is inmiddels een niet uit te vlakken naam in de industrie. Zijn producties op het toonaangevende Intacto label zijn steevast dansvloer hits en sieren vele top 10 lijsten op Beatport. Zijn hybride industriële techno in de mix met vloeiende, vlijmscherpe tech-house zetten de meest roemruchte feesten in vuur en vlam. Hoogste tijd voor Anton Pieëte op Click in ieder geval.

Technobelhamels Wouter de Moor en Philip Young bundelen sinds kort en met succes voor speciale gelegenheden, zoals Click, de krachten. Op de voorgaande editie verzorgden ze het vuurwerk van de nacht. Twee ontwapenende persoonlijkheden die met onafgebroken energie muziek brengen zoals alleen een nieuwe, grenzeloze, generatie dat kan. Ze brengen warme en opzwepende techno, tech-house en 'sleazy, dodgy' house en zetten daarmee een set neer die je oppakt en niet meer los laat, van de eerste noot tot de allerlaatste kraak.

Click resident Remy kan weinig meer aan toegevoegd worden. De beste man van, letterlijk, het eerste uur gaat nog steeds zonder pretenties als een komeet. Zijn tech-house sound pur sang brengt hem tot de clubs, festivals, feesten en events over de hele wereld die er toe doen. Zijn fans zijn trouw en het is een fan-base die enkel groeit. Hij sloot de laatste editie van Click af met kippenvel op zijn armen. De enthousiaste menigte wilde simpelweg niet stoppen. Ze kan nu terugkomen voor meer.

En terugkomen is onvermijdelijk met een editie als dit. Met Joris Voorn, al lang op de verlanglijst, in combinatie met Click held Remy, de jonge en brute hemelbestormer Anton Pieëte en de Amsterdamse underground kwajongens met kennis van zaken en feesten. Wouter de Moor en Philip Young achter de draaitafels wordt het vertrouwd en eindeloos vuurwerk in de WesterUnie. Verwacht weer een nog spectaculairder licht en geluidplan. Na de afgelopen uitverkochte edities raad Click je aan er snel zijn bij te zijn deze keer, de kaartverkoop zal hard gaan. Net als de nacht. Wees erbij!

3 opmerkingen