Partyflock
 
­ Nederland
Element 90 Watts Records is niet algemeen zichtbaar!

Obsession Outdoor Festival maakt volledige line-up bekend

gepubliceerd door , op
Voor diegenen die de website www.obsession-outdoor.nl al zo nu en dan in de gaten houden is het al duidelijk: het aftellen is begonnen! Op zaterdag 5 juni 2010 vindt het Obsession outdoor festival voor het vijfde jaar plaats in Bovenkarspel. De 5 jaren daarvoor werd Obsession nog indoor gehouden waardoor het concept Obsession dit jaar haar 10-jarig bestaan viert. In dit nieuwsbericht zal de line-up van de vier verschillende podia worden onthuld!

De bezoekers van de voorgaande edities weten inmiddels wel dat Rewind Events ieder jaar weer probeert de voorgaande editie te overtreffen en dat is Rewind Events tijdens deze 10e verjaardag dan ook meer dan gelukt. Een line-up om van te smullen, een nieuwe vierde stage midden in de bossen, een waanzinnige aankleding en dat voor een aantrekkelijk lage entreeprijs!

Aankomende editie keert het Obsession outdoor festival weer terug naar haar oude terrein. Vorig jaar moest het festival last-minute verhuizen omdat de originele locatie niet geschikt werd bevonden doordat het gras op het opnieuw ingezaaide veld niet echt wilde groeien. Dit jaar ligt het terrein er echter weer heel mooi bij en is het er klaar voor om weer duizenden bezoekers te mogen ontvangen. Het terrein krijgt wel een flinke metamorfose. Naast dat de entree iets wordt verschoven zal het terrein er ook een nieuw gedeelte bij krijgen: een stuk bos waar de nieuwe vierde stage zal verschijnen genaamd ‘Rebellion in Wonderland’. Ook gaat de verdere indeling van het terrein behoorlijk veranderen. Er zal meer ruimte komen voor standjes, meer kluisjes, chill-out area’s en een grotere food-area.

Hieronder vind je de complete line-up die van deze 10e verjaardag een absoluut hoogtepunt moet gaan maken:

Mainstage hosted by Dirty Beat Freakz:
De mainstage zal dit jaar volledig in het thema ‘Obsessed by Nature’ zijn. Water, hout en gras voeren de boventoon van al het artwork en de decoratie. Er wordt op dit moment door de organisatie hard gewerkt aan het schilderen van ruim 160m2 houtwerk en voel je straks heel klein in de reuze tuin rond de mainstage waar dit jaar een smakelijke line-up staat gepland.

Marco V
Dada Life (Zweden)
Hardwell
Ricky Rivaro
Bingo Players
Marlicious
Aemilius
Iv. S
MC: Boogshe

Hardstage hosted by FloorFillerz:
FloorFillerz is een concept van Rewind Events zelf en is vanaf begin af aan één van de meest succesvolle harddance concepten uit de regio geweest. Tegenwoordig is FloorFillerz, na het sluiten van de vaste locatie, gestopt met dit concept, maar FloorFillerz zal herrijzen in de hardstage van Obsession en deze eens te meer op haar grondvesten doen schudden met een geweldige internationale line-up!

Tommyknocker (Italië)
Technoboy (Italië)
Zatox (Italië)
Bioweapon (Australië)
Zany
Luna
The Vinyl Pimp
Mindraiderz
MC: J-B

Techstage hosted by 90Watts Records, Amsterdam:
Rewind Events is er trots op dat één van de snelst groeiende en best verkopende platenlabels uit Amsterdam, 90 Watts Records, voor het tweede jaar de techstage van het Obsession outdoor festival zal hosten. De releases van 90 Watts worden wereldwijd door alle DJ-goden uit de house en techhouse scene gedraaid en daar zijn ze, met recht, erg trots op. De techstage zal dit jaar een stukje groter worden ten opzichte van vorig jaar en zal worden voorzien van een nog geheim stukje eye-candy.

2000 and One
Live: Olene Kadar
Van Meeteren & Hyde
Daniel Sanchez
Dennis Ruyer
unders
El Mundo & Satori
Jut & Jul

Rebellion in Wonderland hosted by Rebellion, Studio80:
Het nieuwe gedeelte van het terrein zal worden omgetoverd tot een ‘wonderland’. Midden in het bos zal Rebellion, bekend van haar steeds maar weer uitverkochte Rebellion feesten in Studio 80 Amsterdam, je niet alleen muzikaal maar ook visueel verwennen. Rewind Events wil nog niet te veel prijsgeven; op zich is lekker dansen in het bos al vrij uniek, maar het zal een ervaring worden om nooit te vergeten.

Franklin Reeves vs. James Nidecker
Boy Bianchi vs. Joran
Kevin Arnemann
Ille Bitch
Lone Striker
Kareem Raïhani
Stefano Richetta
Stereologue
Electric Twins

De vroege vogel actie was een groot succes. Ruim 700 tickets werden er verkocht. Kaarten voor het Obsession outdoor festival 2010 zijn online al te koop en zijn vanaf zaterdag 20 maart ook verkrijgbaar bij verschillende voorverkoop adressen waaronder de Free Record Shop. Zie voor alle andere voorverkoop punten de spiksplinternieuwe, spectaculaire website die vanaf maandag 22 maart online zal komen te staan: www.obsession-outdoor.nl. De kaarten voor het Obsession outdoor festival kosten in de voorverkoop 26 euro (excl fee). Aan de kassa kosten deze 33 euro. De kaarten zijn online te bestellen via www.obsession-outdoor.nl of www.rewindevents.nl

Extra winactie: SMS: WIN OBSESSION naar 3010(kosten: eenmalig 60 cent per keer dat je meedoet, elke 100e SMS wint 2 kaarten).

17 opmerkingen

Woow the hardstage:respect: :respect:
laatste aanpassing
WOOOW wat een super dikke line-up kan nu al bijna niet meer wachten
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
:respect: Woeeeeeeeeeeeeeeei


Marlicious :kwijl:
zin an! :bier:
laatste aanpassing
Vette topper :D

Tommy, Zatox, Luna :D

Heb er zin in !
 
Artiest {SHOWLIST artist 69123, 55841}
Had gehoopt op wat meer/betere hardcore dj's de hardstage :(.
Dada Life daarentegen is wel geniaal dat die er in staat :D!
beste dj tony musician producer,,we hebben de cd ontvangen,we hebben in ons bestand gestopt,en mochten we interesse hebben laten,

we je dit weten,,momenteel organiseren wij niet heel veel evenementen dus,,de kans is niet heel groot dat we je kunnen boeken,ook

zullen we je cd aan andere partijen geven als,je dit wilt mochten die wel interesse hebben,,o produceerd 75 op het moment,26

augustus 2008,wat julie,nog niet,kunnen .A.J.A uitdraai's,,en bezig met auwto rijles,,240,down the drain,,weer hoofdkantoor

c.b.r,gerecheld,he wat un zooi,weer un nieuw bechin,2010 en niet weer,echt
laatste aanpassing
So-de-mieters!!!
Wat een gruwelijke line-up. Hardstage echt te dik, maar ook de mainstage zeer smakelijk!
2000andOne in Bovenkarspel, moet niet gekker worden, haha.
Echt vette zin in nu al :-P
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 16 maart 2010 om 16:58:
Had gehoopt op wat meer/betere hardcore dj's de hardstage .

Dat weet je bij Obsession ;-)
Alleen de afsluiter van de hardstage is altijd hardcore toch?!

We gaan heerlijk in het bos draaien! Ben erg benieuwd hoe dat eruit gaat zien ;-)

Dikke line-up!!
laatste aanpassing
Lekker lekker :cheer: Zin in! :D

Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 16 maart 2010 om 17:03:
als men demo maar weer terug wort gestuurd,net bechiners,,

tony shut up halve tamme :roflol:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 9727, 6675, 9726}
Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 16 maart 2010 om 17:03:
als men demo maar weer terug wort gestuurd,net bechiners,,

Tony! Vriend! Leef je nog!?

Dana nog gesproken? Regel je tegenwoordig nog steeds alles zelf, aangezien ik niets meer van je verneem..


Ontopic;

THE VINYL PIMP :respect:
Ik heb pb van tony! :cheer:
Tony wil je verkering met mij? :lief: