Partyflock
 

Eerste editie Feel my house in de Effenaar

gepubliceerd door , op
Kou en sneeuw? we hebben allemaal wel genoeg van deze winter! Maar gelukkig: de bomen krijgen hun eerste knoppen en de dagen worden lichter. Dit kan maar één ding betekenen: de lente staat voor de deur! De lente brengt nieuwe dingen en voor de mensen van Stallion Events is dit dan ook de uitgelezen tijd om hun nieuwe concept te lanceren. Vol trots presenteren zij op 24 april de allereerste editie van Feel My House in de Effenaar te Eindhoven!

Benieuwd naar de line-up? Here we go: Quintino, de man van de 'Pumping house', draait eindelijk weer in de Effenaar. Sinds de remix van Rap das Armas en producties zoals Heaven, Can't Get Enough en zijn laatste track You Know What, is Quintino in hoog tempo gegroeid tot een van de meest toonaangevende mensen binnen de Nederlandse house scene. Bassjackers, het duo dat in 2007 startte en sindsdien een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt tot inmiddels het topsegment van de Nederlandse DJ's, staat garant voor een knal set. Ook D-Rashid, een oude bekende bij de Effenaar, komt op visite om met zijn kruising tussen Latin House en Electro het publiek te rocken. Voeg daaraan nog het duo Volcanic & Unico, eclectic Dj Fasta en een percussionist toe en je hebt de perfecte line-up voor een fantastische avond!

'Een goede line-up is belangrijk, maar de gedachte achter Feel My House is zoveel meer dan een line-up alleen' zeggen initiatiefnemers Cindy en Marciano. 'Wij misten de laatste tijd de echte gezelligheid en intimiteit die vroeger aanwezig was. Met Feel My House willen we deze sfeer re-creëren en daarbij vragen wij de hulp van alle bezoekers!' Zin in vernieuwde gezelligheid? Noteer dan 24 april, Feel My House in je agenda!

Tickets zijn verkrijgbaar via www.effenaar.nl, www.feel-my-house.nl, Effenaar Box Office & alle Primera's. De eerste 100 vroege vogel tickets zijn slechts €12,50, je kunt ze kopen via www.feel-my-house.nl. De minimumleeftijd is 18 jaar en een geldig legitimatiebewijs is verplicht! De organisatie zal voor dit evenement een strikt deurbeleid hanteren, zorg dus voor een gepaste outfit en een goede mood!